Er du klar for årets Julebord?

0
188

VELKOMMEN TIL JULEBORD PÅ GOL OG GOLSFJELLET

Er du klar til julebord sesongen? Skal du kanskje du arrangere julebord for vennegjengen eller arbeidsplassen din? Her finner du en oversikt over spisesteder og julemenyer.

Sjekk også ut events og konserter på:

KHALLES CORNER

Nå kan dere booke julebord, jo tidligere jo bedre. Enten det er julebord med bedriften din, familie, venner eller bare generelt? Vi lover god opplevelse, deilig mat og varm julestemning.

SVØLTEN

Svølten har åpnet opp for bestillinger og er gjerne med og skreddersyr akkurat ditt julebord. Ta kontakt så ser vi sammen på den beste løsning for dere. Vi ønsker bedrifter og private hjertelig velkommen til en koselig førjulstid hos oss.

KJERSTIS MAT OG VINHUS

Velkommen til julebord hos oss!

Vi kan også kjøre ut julemat til din bedrift/selskapslokale. Vi skreddersyr gjerne en meny eller opplegg for deg!

SKYSSKROA

Velkommen til Jul på Skysskroa. Vi er klare for å ta imot deres juleselskap fra 19.november!

OSET HØYFJELLSHOTELL

Julebord weekend – inkluderer overnatting, frokost, lunch, julemarked, julebord og live-musikk.

Julebord midtuke uke 47, 48 og 49 – inkluderer blant annet overnatting, frokost, tre-retters, julemarked, julebord, juletrefest og livemusikk og dans.

Julebord tirsdag og torsdag i uke 47 (ikke 24.11), 48 og 49 – inkluderer julemarked, julebord, livemusikk og dans.

Julelunch for familien søndag 4. desember – julemarked, julelunch og juletrefest. PS. Vi har hørt at julenissen tar seg en tur innom

   

SEETHA`S AUTENTISKE THAI RESTAURANT

Velkommen til Julebord

På Seetha`s er vi klare for å ta dere i mot til årets julebord og alle typer lag/firmafester. Julebuffet kan ordnes etter avtale. Vi har planlagt både Thai buffet, Jule buffet, og Sushi buffet hver helg når tiden er inne for Julemat.

  • Ta kontakt på:
  • Telefon: 920 18 687

PERS HOTELL

Pers Hotell ønsker velkommen til julebordsweekend med ekte førjulsstemning, pyntet juletre og pyntet hotell.
Her får dere en tradisjonsrik julebordsweekend med god mat og underholdning. Ta med kollegaer, vennegjengen, familien og jubilanten – Her er alle velkomne til en hyggelig samling.

SOLSTAD GJESTEGÅRD

Vi serverer Juletallerken fom 11.november. I hele November og Desember har vi gratis dessertbord hver Søndag til alle våre middagsgjester. For tilbud på juleselskap, ta kontakt vi har fortsatt noe ledig.

STOREFJELL RESORT HOTEL

Det er tid for å planlegge julebordet. Vi tilbyr julebordshelger med god tradisjonell julemat og litt til. Husorkester og pianobar, konserter og show. Vi tilbyr også julebord enkelte midtukedager, ta gjerne kontakt for tilbud/informasjon. Kombiner god musikk med Julebord hos oss.

 

GOLSFJELL FJELLSTUE

Vi ønsker velkommen til julebord – 26.november kl 19:00