Baseferie
Legg familieferien til Gol. Da kan du nyte lange sommerdager i vakker natur og en pulserende bygdeby. Gol ligger, som vi pleier å si, bare 2 timer unna alt! Det er vel en sannhet med litt modifikasjon, men poenget er at fra Gol har du nærhet til utallige steder og attraksjoner. Akkurat det man trenger for å fylle ferien med aktivitet, ro og gode opplevelser.

Det fine med å finne sin foretrukne basedestinasjon, er at du slipper å pakke kofferten opp og ned hele ferien. Det i seg selv er oppskriften på en behagelig ferie!

Utallige aktivitetsmuligheter
Du velger selv om du vil bo på Golsfjellet eller i sentrum men uansett hva du velger finner du vennlige og familiedrevnehotell, campingplasser, hytter og andre overnattingsteder som gjør det lett for deg og kofferten din å bli værende i mange, mange dager.

Aktiviteter på Golsfjellet

På det aktive Golsfjellet kan du vandre i den flotte naturen, bade i deilig fjellvann, besøke støler og dyreliv, med utallige sykkelruter for familien, det erfarne terrensyklister og landeveissyklisten.

Storefjell Resort Hotell kan du finne ridning, orientering og stolpejakt, badebasseng, lekeplass, cafe, golf og mye mer!

Bualie Alpintsenter har på sommeren åpen heis opp til flotte fjellturer, også med hekte til sykkel, slik at du kan sykle innover i fjellet, evt ta Golsfjellrunden. I tillegg til åpen cafe og flytstier og ferdighetspark for store og små BMX og fartelekne syklister.

Oset Fjellhotell byr på spill, badeplass ved Vasskanten, Frisbeegolfbane og mye morro både inne og utenfor hotellet.

Kamben Høyfjellshotell har gode forbindelser til den populære sykkelruta Mjølkevegen og et populært sted for en deilig 3 – retters middag servert av eieren, under autentiske omgivelser.

Tubbehaugen Camping har du mulighet for eselvandring! Ta med en av de søte og snille eslene og opplev naturen sammen med dem. Du kan også reise på besøk og klappe Eslene.

Aktiviteter i Gol sentrum

Hallingmo aktivitetshub – Er et velutviklet område rett ovenfor sentrumsvegen som har flytstier, feridghetsløype og hoppelinje, egen skatepark og pumptrack. I tillegg finner du en flott idrettshall med turnområde, og klatre og buldrevegg, fotballbaner, 2 frisbeegolfløyper og Boccia bane. Et mekka for alle som liker å være ute.

Badeland Tropicana – Et av Norges største badeland, med inne og utendørs bading, med sklier, boblebad, barnebasseng, og et uteområde som er oppgradert sommeren 2023!! Åpning i starten av juli! Ligger på Pers Hotell som også har Escape Rooms, Bowlingbane og leke og spillerom.

Hallingstampen – er også et perfekt alternativ til de varme dagene i sentrum, dette koselige utendørs badeanlegget ligger på First Camp Gol, i Herad, og har sklie, barne og basseng med stort ute og lekeområde tilknyttet.

Gol Motor og fritidspark har alt du skulle ønske du hadde av motor og leketøy for voksne! Her kan du kjøre firhjuling og motorsykkel på bane, være med på 5 kamp, hvor du får øvd å rygge med tilhenger, skyte på blink, kaste øks og mye mer.

Selv bare på Gol og i Hallingdal finner du et hav av aktiviteter, aktivitetsparker og opplevelser. Her kan du lese mer om hvordan en barnefamilie kan fylle en hel ferieuke med aktiviteter på Gol i sommer.

Opplevelser i alle himmelretninger
Fra Gol kan du kjøre nordover, sørover, østover og vestover og alltid havne på et spennende sted!

Kjør nordover mot Valdres og vakre Jotunheimen. Her er det utallige turmuligheter! Vestover kan du ta den flotte turen over Hardangervidda til Hardanger eller kjøre Hol-Aurland til Flåm og Aurland. Kjør sørøst mot de populære familieparkene i våre nabokommuner. Besøk Bjørneparken på Flå, Rafting på Dagali eller Langedrag Naturpark. på Nesbyen.

 

Previous articleKulturell matvandring 17.juni
Next articleÅpning av hallingstampen