Baseferie
Legg familieferien til Gol. Da kan du nyte lange sommerdager i vakker natur og en pulserende bygdeby. Gol ligger, som vi pleier å si, bare 2 timer unna alt! Det er vel en sannhet med litt modifikasjon, men poenget er at fra Gol har du nærhet til utallige steder og attraksjoner. Akkurat det man trenger for å fylle ferien med aktivitet, ro og gode opplevelser.

Det fine med å finne sin foretrukne basedestinasjon, er at du slipper å pakke kofferten opp og ned hele ferien. Det i seg selv er oppskriften på en behagelig ferie!

Utallige aktivitetsmuligheter
Du velger selv om du vil bo på Golsfjellet eller i sentrum, men uansett hva du velger finner du vennlige og familiedrevnehotell, campingplasser, hytter og andre overnattingsteder som gjør det lett for deg og kofferten din å bli værende i mange, mange dager.

Selv bare på Gol og i Hallingdal finner du et hav av aktiviteter, aktivitetsparker og opplevelser. Her kan du lese mer om hvordan en barnefamilie kan fylle en hel ferieuke med aktiviteter på Gol i sommer.

Opplevelser i alle himmelretninger
Fra Gol kan du kjøre nordover, sørover, østover og vestover og alltid havne på et spennende sted!

Kjør nordover mot Valdres og vakre Jotunheimen. Her er det utallige turmuligheter! Vestover kan du ta den flotte turen over Hardangervidda til Hardanger eller kjøre Hol-Aurland til Flåm og Aurland. Kjør sørøst mot de populære familieparkene i våre nabokommuner. Besøk Bjørneparken å Flå eller Langedrag Naturpark.