Åpen dag på isbanen for hyttefolk på Golsfjellet

Lær din egen bil å kjenne under trygge omgivelser:
Isbanen på Tisleifjorden er Norges største isbane og driver primært med ferdighetstrening for blålysetater og profesjonelle kunder. Men, vi ønsker at alle med hytte på Golsfjellet skal få glede av isbanen.
Golsfjellet utmarkslag, i samarbeid med Isbanedrift og hotellene i Icedrive Event samarbeidet ønsker hyttefolket på Golsfjellet velkommen til åpen dag. Alle er velkomne, men målgruppen for dagen er dere med ungdom i huset som er i gang med kjøreopplæring eller dere som føler for å lære mer om hvordan egen bil oppfører seg på glatt underlag. Dagen vil bli ledet av instruktører som gir gode råd.
Program
11:00: Oppmøte på isbane – følg merking
Førermøtet med generell informasjon om hvordan håndtere en bil på glatt underlag og hvordan vi skal ivareta sikkerheten når vi i sammen er på isbanen.
Obs! Vi kommer tilbake til gjennomføring av denne delen, den blir sannsynlig på digital plattform, vi oppfordrer til å sette seg inn i reglene som gjelder for banen i forkant av eventet.
12:00 – 15:00: Øvelseskjøring på isbanen
Deltagerne deles opp i grupper som fordeler seg på forskjellige øvelser og kjøring på rundbane for å trene på mestring av forskjellige hendelser.
Servering av kaffe, varm drikke og grilling av pølser (med værforbehold)
Velkommen!
Foto: Anton Soggiu
"}

27feb11:0015:00Åpen dag på isbanen for hyttefolk på GolsfjelletAvlyst grunnet mildvær