JULEBORDSHELG PÅ PERS HOTEL
Pers Hotell ønsker velkommen til julebordshelg med ekte førjulstemning, pyntet juletre og pyntet hotell.

De tilbyr a la carte med julemat lørdag 4. desember og 12. desember, der man blant mange andre retter også kan velge rakfisk-forrett, juletallerken til hovedrett og riskrem til dessert.

Grunnet dagens restriksjoner, vil det dessverre ikke være band som spiller, men vi legger opp til gode sitteplasser i fellesareal/restaurant med forsvarlige avstander og stemningsfull bakgrunnsmusikk.

 

JULEBORDSWEEKEND PÅ STOREFJELL RESORT HOTELL
Storefjell kjører fire julebordshelger før jul. Opplev deres tradisjonsrike julebuffet og kom i julestemning. Disse helgene har Storefjell julebordsweekend:
20.-22.november
27.-29.november
04.-06.desember
11.-13.desember

JULEKOS PÅ KAMBEN HØYFJELLSHOTELL
Kamben ønsker velkommen til førjulskos lørdag 14.november og lørdag 21.november. Her blir det servert gløgg, 3-retters juleinspirert middag, underholdning av Ørnulf fra Staut, Silje fra Ung i Valdres og Hallingdals store gledesspreder, Ove Thorshaug. I tillegg stiller deres musikalske servitører opp med trompet- og pianospill. Få førjulsstemningen i trygge rammer på Kamben.

JULEGATEÅPNING
Vi ønsker alle velkommen til en stemningsfull og hyggelig julegateåpning 21.november. Det blir god stemning, servering av gløgg, nissebesøk og julegrantenning. Det blir gratis hesteskyss fra Gol Sentrum. Les mer om åpningen av julepyntete Gol her.