JULEMARKED PÅ OSET HØYFJELLSHOTELL
Kanskje fjellets koseligste markedshall for julehandel!

Her finner du lokale utstillere av antikviteter, kunst, julepynt, spekemat, hjemmestrikket tøy og mye mer.  Markedet har også en egen kafé hvor du får kjøpt nystekte lapper, gløgg, kaffe og annet godt i glasset.

Stemningsfull julemusikk spilles fra veggene. Her er du garantert å komme i førjulsstemning!

JULEWEEKEND PÅ OSET HØYFJELLSHOTELL
Oset Høyfjellshotell arrangerer to førjulshelger med julemat, egen buffet til barna, julegrøt, julemarked og juletrefest. Datoene er 27.-29.november og 4.-6.desember. Les mer om juleweekend på Oset.

JULEBORDSHELG PÅ PERS HOTELL
Pers Hotell ønsker velkommen til julebordshelg med ekte førjulstemning, pyntet juletre og pyntet hotell.

Her får dere en tradisjonsrik julebordshelg med trygge rammer, god mat og underholdning. Pers Hotell er et familievennlig hotell så ta gjerne med barna på julebord, eller hva med å legge feiringen av et jubileum til en julebordshelg?

Disse helgene kjører Pers Hotell julebordshelger med julebordbuffet og band på lørdager:
20.-22. november | HitCompany
27.-29. november | Apache
04.-06. desember | Betty Blackmail Band
11.-13- desember | Dolls ‘n Girls

JULEBORDSWEEKEND PÅ STOREFJELL RESORT HOTELL
Storefjell kjører fire julebordshelger før jul. Opplev deres tradisjonsrike julebuffet og kom i julestemning. Disse helgene har Storefjell julebordsweekend:
20.-22.november
27.-29.november
04.-06.desember
11.-13.desember

JULEKOS PÅ KAMBEN HØYFJELLSHOTELL
Kamben ønsker velkommen til førjulskos lørdag 14.november og lørdag 21.november. Her blir det servert gløgg, 3-retters juleinspirert middag, underholdning av Ørnulf fra Staut, Silje fra Ung i Valdres og Hallingdals store gledesspreder, Ove Thorshaug. I tillegg stiller deres musikalske servitører opp med trompet- og pianospill. Få førjulsstemningen i trygge rammer på Kamben.

JULEGATEÅPNING OG JULEMARKED
Vi ønsker alle velkommen til en stemningsfull og hyggelig julegateåpning 21.november. Det blir fakkeltog opp til parken, servering av gløgg, nissebesøk og julegrantenning. I tillegg denne helgen vil det være julemarked på Gol Samfunnshus med håndverksprodukter, lokalprodusert mat, julerelaterte produkter, julebakst og juleverksted for barna. Det blir gratis hesteskyss fra Gol Sentrum. Les mer om åpningen av julepyntete Gol her.