ROMJUL OG NYTTÅR PÅ PERS HOTELL
Gode priser, trylleshow for barna, Tropicana badeland og livemusikk hver kveld. I romjula kan du nyte deilige dager på Pers hotell, uten å tenke på å lage til juleselskap. Her får du maten servert hver dag og bruke tiden på akkurat det du vil! Les mer om deres tilbud her.

nyttårsaften har de stor nyttårsbuffet med kalde og varme retter samt dessertbord, bandet FRY spiller i Bar 2. etg. og det blir stort fyrverkeri utenfor hotellet ved midnatt samt utdeling av stjerneskudd til barna.

JUL OG NYTTÅR PÅ STOREFJELL RESORT HOTELL
Storefjell har åpent i julen for første gang på 60 år! Vi tar oss av pynting, baking og alt av mat så du kan fokusere på dine nærmeste. Det blir aktiviteter for store og små, som juleverksted, julefilmer på storskjerm, gløgg i lavvoen, julerebus, besøk av julenissen og den kjente julebuffeten. Velkommen til julefeiring 1001 m.o.h.

Ta imot det nye året på Storefjell, sammen med fine folk, god mat og hygge i trivelige omgivelser. Nyttårsaften inviterer familien Nibstad til aperitiff før nyttårsbuffeten, og presis kl 24.00 går tradisjonen tro et spektakulert fyrverkeri i luften. For de minste finnes barneklubb, barnetime, trylling,  lekerom med hoppeslott, svømmebasseng med vannsklie m.m. Les mer om jul- og nyttårsfeiring på Storefjell. 

JUL PÅ KAMBEN HØYFJELLSHOTELL
Julehøytiden er en spesiell og stemningsfull tid. Opplev den på Kamben, med gode gamle juletradisjoner.

Her blir det julefrokost, skitur, transport til julegudstjeneste i Gol Kyrkje, servering av gløgg, julemiddag, julesanger, juletre, nisse og mye mye mer. 1.juledag blir det kanefart med fakler og god stemning. Ønsker du å feire jul på Kamben? Les mer her.

JUL OG NYTTÅRSFEIRING PÅ GOLSFJELL FJELLSTUE
Lei en hytte på Golsfjell Fjellstue og nyt julefeiringen i koselige omgivelser. Bli til nyttår eller ta turen opp da og nyt en deilig nyttårsbuffet. Priser og informasjon finner du her.

LEI EN HYTTE I ROMJULA
Nyt noen deilige romjulsdager på fjellet med skispor rett utenfor døra og fyr i peisen inne. Bo i hytte eller leilighet å slapp av som man bare kan gjøre i romjula.