Kurs-Partering av lam -foredling av lammekjøtt

173

Kurs i partering av lam

Beskrivelse

  • Vær med å lær partering av lam. 

    Deltakerne får partere helt eller halvt lam. Det vil bli gitt tips og ideer til hvordan kjøttet kan brukes. Vi pakker og merker klar til videre foredling/lagring/bruk.

    Pris kr. 400,- per person + pris på lam fra årets sauebonde. Min. 4 pers. max 10 pers.

    Instruktør: Erik Bøe – kjøttskjærer og Martha Nistad – faglærer.

    Påmeldingsfrist: mandag 17.september til Martha Nistad på mobil nr. 916 33 969

    Kurssted: Gol vgs.

  • Tid og sted

    Onsdag 26.09.2018 Kl. 17:00 – kl. 19:30 Kurs i partering av lam

    Kurs i foredling av lammekjøtt

    • Beskrivelse

      Bli med på kurs i foredling av lammakjøtt

      Du får servert fersk lammesuppe ved oppstart av kurset.

      Vi lager:

      –        Lammerull

      –        Lammepølse

      –        Kjøttboller av lam

      Vi ønsker at du tar med lammekjøtt selv, du vil få utdelt råvareliste ved påmelding.

      Pris kr. 500,- per pers.

      Instruktør: Wenche Sæbø Ulsaker og Martha Nistad (faglærarer Gol vgs)

      Påmeldingsfrist: mandag 17.september til Martha Nistad mobil nr. 916 33 969

      Kurssted: Gol vgs.

    • Tid og sted

      Onsdag 26.09.2018 Kl. 19:00 – kl. 21:30 Kurs i partering av lam