Ledig overnatting i påsken

452

Det meldes om drømmepåske i våre trakter og det er fortsatt snø igjen!

Har du fortsatt ikke planer for påsken? Kom til Gol! Her er det masse å finne på for både små og store! Sjekk ut hva som skjer her.

Under finner du en oversikt over ledig overnatting:

Ørterstølen Hytter
Ørterstølen Hytter er en familiebedrift som ligger sentralt til midt i løype- og stinettet på Golsfjellet. Det er fine muligheter for skisport, turgåing, sykling, samt fiskemuligheter. Det er kort veg til Golsfjellets hoteller og slalåmbakker.
Kontakt:
Tlf: 992 89 314
Epost: gurihar@online.no
www.orterstolen.com

Gol Campingsenter
Gol Campingsenter er et moderne feriesenter med hytter og leiligheter, kro med uteservering, friluftsbad og en liten dagligvare butikk. Vi har plass til ca. 600 campingvogner med strømtilkobling og kabel-TV. Vi har også 16 apartmentshytter med 7 senger, 15 campinghytter med 4 senger og 5 campinghytter med 3 senger.
Kontakt:
Telefon: (+47) 32 07 41 44
Epost: gol@pluscamp.no
www.golcamp.no

Jondalen hytter
Hytter til leie på Golsfjellet vest.
Kontakt:
Tlf. +47 90 57 75 77
Epost: jondalen@jondalen.no
www.jondalen.no

Solstad hotell
Solstad Hotell på Gol er kjent for sin gode mat og hyggelige atmosfære. Hotellet ble etablert i 1920, og ligger sentralt i Gol sentrum. Her er 20 rom med dusj/wc/TV og totalt 50 senger. Det er trådløs internett tilkobling fra alle rom. Dersom du trenger rimelig overnatting på Gol, så er Solstad Hotell stedet!
Kontakt:
Tlf: 32 02 97 20
Epost: post@solstadhotell.no
www.solstadhotell.no