Drøye to timer fra Oslo og fire timer fra Bergen ligger Skagahøgdi Apartments – leiligheter med egen inngang og utgang til terrasse med magisk utsikt over fjellheimen fra Norefjell til Skogshorn og Jotunheimen. Her kan du booke opphold i velutstyrte og moderne leiligheter med ski inn og ut både til alpint og langrenn.

Skagahøgdi Skisenter kan skilte med en høydeforskjell på ca. 500 m med 25 varierte korte og lange nedfarter for alle ferdighetsnivåer. Familieanlegget på toppen ligger like ved leilighetene. Foretrekker du langrenn, kan du spenne på deg skiene og gå milevis i oppkjørte spor innover vidder mot Hemsedalsfjellene eller Ål med utsikten mot Hallingskarvet og Reineskarvet som belønning.

Fra Skagahøgdi er det kort vei til alt høyfjellet har å by på. Om sommeren kan du bevege deg i flott turterreng både til fots og med terrengsykkel innover til fiskevann og høye fjell egnet for toppturer. Hemsedal Golf Alpin og Gol sentrum med alt det har å by på, ligger bare en ca. 15 minutters kjøretur unna. På en drøy time er du over til Vestlandet dersom fjorder og fjell frister. Mulighetene er mange og valget er ditt.

Velkommen til Skagahøgdi Apartments & Skisenter!

Skagahøgdi Apartments
Mail: booking@skagahogdi.no
Tlf: 90 95 39 66