Sommer aktiviteter i Gol sentrum!

0
1991

I år blir det masse aktiviteter for store og små i Gol sentrum. Alt fra kule triks med skatelandslaget til rolige kurs med Gol husflidslag i parken. På Gol skjer det noe for alle og enhver. Under finner du en oversikt over alt som skal foregå av aktiviteter i Gol sentrum sommeren 2021.

Trylleshow

Også i år kommer Danial Larsen å holder et forrykende trylle show på Gol. Showet vil foregå i parken i Gol sentrum. Klikk HER for mer informasjon

Åpen turnhall på Gol Idrettsarena

I år kan vi endelig ha hallen åpen igjen! På Gol idrettsarena har vi en kjempe fin turn hall med 2 turntrampoliner. Her finner man også en hev/senk madrass som er ypperlig for å teste nye triks. Visit Gol stiller med flinke instruktører. Klikk HER for mer informasjon.

Skatekurs for nybegynnere

Det blir skatekurs i år! Dette er et kurs som passer for nybegynner. En perfekt mulighet for deg som alltid har hatt lyst til å begynne med skating. Klikk HER for mer informasjon og datoer.

Skating med landslaget

Landslaget i skating kommer til Gol! Her blir det kurs, show og konkurranse. Dette blir kult og vi anbefaler alle til å komme å se på eliten i Norge herje i vår egen skatepark. Klikk HER for mer informasjon og dato.

Hallingdal pumptrackseries

Pumptrack har blitt et veldig populært tilbud som blir godt brukt av store og små! Ifjord kjørte Hallingdal Rides i gang en pumptrack konkurranse som foregikk over hele dalen på ulike tidspunkt. Slik blir det i år også! Still opp enten for å heie eller delta. Dette blir moro! For mer informasjon klikk HER

Aktivitets med Gol Husflidslag

Gol Husflidslag skal ha flere kurs i løpet av sommeren. Alle kursene skal foregå i parken forbeholdt været. Klikk på navnet på de forskjellige kursene for mer informasjon:

Kabyls vev

Laging av eget matpapir

Toving av grillvott

Symaskin i parken

 

Sang og musikk i gatene

Det blir musikk i gatene i sommer! Thomas Bjerke og Tottis skal bidra med å lage litt ekstra sommer stemning i sentrum. For mer informasjon om musikerne klikk på navn under:

Thomas Bjerke

Tottis

Utstillere og handelssentrum

Tradisjon tro kommer det i år som alle år utstillere til Gol sentrum. Gatene vil bli fylt opp med masse tilbud. Butikkene vil også trekke ut i gatene slik at Gol sentrum blir et langstrakt handelssentrum. Dette starter fra 9. Juli.

 

Gol By Bike

Vi er så heldige at vi har fått utleie EL-sykler i Gol. Sett fra deg bilen og se Gol ved hjelp av EL – Sykkel. Det eneste du trenger å gjøre er å laste ned appen SHAREBIKE. I appen finner du tilgjengelige sykler som står rundt i Gol sentrum. Syklene kan leies når som helst på døgnet. For mer informasjon klikk HER.

Zumba i parken med Tone G

Lørdag 10 og 17 juli er det GRATIS danseøkt ute for alle som vil lære noen nye salsa trinn eller rett og slett få en ordentlig morsom treningsøkt. Tone Gåsbakk er fra Ål, er kjent for dansinga si og sertifisert zumba instruktør med 11 års erfaring. Hun er også kjent for å ha ristet og shake på rompa på God Morgen Norge og med  Vegard Harm. Bli med!

Passer nybegynnere og lett øvet og alle aldre.

Sted: I parken ved skatebanen.

Tid: 10-11