Torpo Gjestegård ski-, klatre- og sykkelcamp. Leiligheter på bakkeplan, hotellrom, hytter og plasser for telt.

Torpo Gjestegård er et naturlig overnattingssted for sporty mennesker som ønsker å sykle, stå på ski, klatre, fiske eller løpe/gå tur i Hallingdal. Gjestegården kan tilby overnatting, mat, drikke, utegrillplass, pumptrackbane, sykkelvask og fisking ved elvebredden av Hallingdalselva. De bidrar gjerne med tips til kart, stier, guider, klatrefelt, buldringfelt, shuttling, verksted og utleie av sykler.

Gjestegården har en sentral beliggenhet langs riksvei 7, midt mellom Hemsedal og Geilo og er et naturlig overnattingsstedet for aktive personer. Hallingdalselva renner friskt forbi gjestegården og innbyr til bading hele sommeren.

Hallingdal har et stort nettverk av sykkel- og turstier med alt fra enkle til utfordrende stier. Klatrefeltet «Natten» og buldrefeltene «Hovda og Torpo» ligger rett ved gjestegården. Torpo Gjestegård ligger også i nærheten av de gode sykkelstiene i Nesbyen, Gol, Torpo og Ål. På Torpo Gjestegård har de egen pumptrack bane og alle gjestene kan benytte seg av uteplassen med grillfasiliteter og kafeteriaen. I tillegg er det møterom og konferanserom.

Som gjest ved Torpo Gjestegård kan du velge mellom hotellrom, leiligheter på bakkeplan eller hytter. Alle overnattingsalternativene har eget bad. Leilighetene og hyttene har i tillegg kjøkken og oppholdsrom og ligger på bakkeplan ved Hallingdalselva. Det er også noen plasser til telt. Hotellrommene er store og romslige og har dobbeltsenger og delikate bad. Leilighetene ligger i rekke på bakkeplan og har et soverom, kjøkkenkrok, liten terrasse og nyoppusset bad. Hyttene ligger på den store tomten til gjestegården og har relativt enkel standard med soverom, kjøkken, stue og bad. Til leilighetene og hyttene kan sengetøy og håndklær leies i resepsjonen for kr 85.- pr person.  Alternativt kan eget sengetøy og håndklær medbringes. Enkel frokost kan kjøpes av overnattingsgjester på hotellrommene for kr 125.- og er ikke inkludert i overnattingsprisen. Overnattingsgjester i leiligheter og hytter kan forhåndsbestille ferskt brød til frokost.

I tillegg har vi kafeteria og resepsjon med hyggelig og hjemlig atmosfære, bar med alle skjenkerettigheter, et bakeri der det selges ferskt brød til frokost (må forhåndsbestilles) samt wienerbrød og vafler i åpningstiden.

Gjestegården serverer enkle middagsretter som bl.a. pizza og er kjent for gode vafler og eget Torpo brød.

Torpo Gjestegård ligger ca 2,5 time fra Oslo og ca 4 timer fra Bergen.

Velkommen til Torpo Gjestegård!

Torpo Gjestegård Ski & Sykkelcamp
RV7, Torpovegen 165
3579 Torpo
Tlf: +47 906 43 006
Mail: torpogjestegaard@gmail.com