Torpo Gjestegård ski-, klatre- og sykkelcamp. Leiligheter på bakkeplan, hotellrom, hytter og plasser for telt.

Torpo Gjestegård er et naturlig overnattingssted for sporty mennesker både sommer og vinter. Gjestegården ligger ca 2,5 time fra Oslo og ca 4 timer fra Bergen.

På sommeren er aktivitetene sykkel, klatring, fiske eller fjellturer i Hallingdal. På vinteren er det kort vei til preparerte langrennsløyper, alpinbakker, toppturmuligheter og isklatring.

Gjestegården kan tilby overnatting, mat, drikke, utegrillplass, konferanserom (10 og 40 personer), smørerom, pumptrackbane, sykkelvask og fisking ved elvebredden av Hallingdalselva. Vi bidrar gjerne med tips til kart, stier, guider, klatrefelt, isklatring, shuttling, verksted, utleie av sykler, leie av toppturutstyr og gode skiområder.

Som gjest ved Torpo Gjestegård kan du velge mellom hotellrom, leiligheter på bakkeplan eller hytter. Hotellrommene er store og romslige og har dobbeltsenger og delikate bad. Leilighetene ligger i rekke på bakkeplan og har kjøkkenkrok, liten terrasse og nyoppusset bad. Hyttene ligger på den store tomten til gjestegården og har relativt enkel standard med soverom, kjøkken, stue og bad.

I tillegg har gjestegården kafeteria og resepsjon med hyggelig og hjemlig atmosfære, bar med alle skjenkerettigheter, et bakeri der det selges ferskt brød til frokost samt wienerbrød og vafler i åpningstiden. Gjestegården serverer enkle middagsretter som bl.a. pizza og er kjent for gode vafler og eget Torpo brød.

Velkommen til Torpo Gjestegård!

 

Torpo Gjestegård Ski & Sykkelcamp
RV7, Torpovegen 165
3579 Torpo
Tlf: +47 906 43 006
Mail: torpogjestegaard@gmail.com