Ta turen til Gol i vinterferien! Vi har snø og masse å finne på.

Langrenn
Det finnes uendelige muligheter for Langrenn på Gol. På Golsfjellet, Søråsen, Skagahøgdi og Nystølfjellet finnes det titalls av mil med trikkeskinner, både i høyfjells- og skogsterreng. Vi anbefaler en kveldstur med hodelykt eller i den lyssatte løypa på Solseter. Rundt om i løypenettverket finner du også grillhytter og betjente serveringssteder – perfekte turmål for familien. Du kan også gå fra hytte til hytte i hele Hallingdal. Les mer om Langrenn i Hallingdal for inspirasjon. Skisporet holder deg oppdatert på hvor og når det er kjørt løyper.
Ski-og pulkutleie: Golsfjellet Alpinsenter Bualie, Storefjell Ski-og akesenter, Kamben Høyfjellshotell, Oset Høyfjellshotell 

Alpint og aking
Vi har tre flotte alpinsenter på Gol som alle holder åpnet hver dag i uke 8 og 9. Her finner du noe for hele familien. Ønsker noen heller å gå langrenn finnes det langrennsløyper ut i fra alle alpinsentrene.

Golsfjellet Alpinsenter Bualie finner du på Bualie på Golsfjellet. De har to heiser, ni nedfarter og terrengpark med hopp og rails. De har også en egen varmestue. De tilbyr utleie av alpint utstyr.

Storefjell Ski-og akesenter finner du også på Golsfjellet. De har et stort barneområde, 3 heiser, åtte nedfarter, terrengpark og egen varmestue. I tillegg er det egen nedfart for spesialkjelker(12 års aldersgrense), samt to store ake- og skilekområder for de minste. De tilbyr utleie av alpint utstyr.

Skagahøgdi Skisenter ligger rett ved Gol Sentrum. Med tre heiser og 12 nedfarter, barneområde, varmestue samt en egen terrengpark med spennende elementer. De tilbyr utleie av alpint utstyr.

Trugetur
Med truger på beina kan du komme deg fram nesten over alt på vinterlig føre. Finn din egen vei innover skogen eller viddene og nyt naturens ro. Truger kan du leie på Kamben Høyfjellshotell er på Gol Turistkontor. 

Isfiske
Ta med deg isbor, pilkeutstyr, varme klær, noe å sitte på og god tålmodighet – så kanskje er det du som lurer storfisken i vinter. På Golsfjellet er det tillat å isfiske/pilke på Tisleiafjorden og Trytetjednan. Ved isfiske må du være varsom og sjekke isen nøye, spesielt på regulerte vann som Tisleifjorden. Benytt sikkerhetsutstyr som ispigger, flyteplagg osv. Fiskekort kjøper du via inatur.no.

Hundekjøring
På Golsfjellet kan du prøve deg som fører eller passasjer på et hundespann.
Kontakt Hemsedal Huskies for mer informasjon.
Tlf: 4827 6199
E-post: post@hemsedalhuskies.no
www.hemsedalhuskies.no

Kiting
Til tross for at det vanligvis ikke er spesielt vindfullt på Golsfjellet, er det utmerkede forhold for kiting og skiseiling. Egnede steder er på «vidda» ovenfor Storefjell Resort Hotel og på Tisleiafjorden med utgangspunkt nedenfor Oset Høyfjellshotell.

Kanefart
Kanefart er en spesiell opplevelse med hest og slede på snø. Turen startet utenfor resepsjonen på Storefjell Resort hotell og avslutter ved Kamben Høyfjellshotell. Fra Kamben blir det buss tilbake til Storefjell. Må bookes på forhånd. Booking på tlf. 90578000 eller epost hans@storefjell.no.

Escape Games Hallingdal
Pers Hotell tilbyr første Escape Games Hallingdal!
Escape Games Hallingdal består av 2 spill, et skummelt Hotellrom 013 og et agentspill Overvåket – Agent X10.Du opplever fengslende historier, gjennomført innredning og mye interaktiv teknologi. Bestilling gjøres ved å ringe 3202 3000 eller ved å sende mail til pers@pers.no

Tropicana Badeland
Pers Hotell finner du Tropicana er et av Norges største kombinerte innen- og utendørs badeland. Megasklier, bølgebasseng, grotter og Wild River er vanvittig moro for små og store barn. Våre to største innendørs sklier er hele 106 meter og 98 meter lange. Eget jungelland for de minste, med 35 cm dypt vann.