Lekeplass

Rett ved øvre del av sentrum og vårt shoppibngsenter Kremmartunet finner du lekeplassen vår, hvor du kan leie gratis tråsykler og en traktor. I tillegg er det sandkasse, husker og benker til å ta lunsjen.

Gol Skatepark

Ønsker du fart og spenning så kan du finne vår sentrumsnære skatepark. Gol Skatepark er utviklet rundt konseptet med å ha et sentralt forhøyet chill out. Med en quarter pipe på den ene siden og en Cina -bank på den andre. Parken har 2 separate seksjoner. Et transiotion område og en street seksjon. Ledges, hubba’s og rails sammen med Flow area samt corner. Parken ble desigent mot de eksisterende naturlige formene og skogen rundt. Vi har utleie av skateboard og hjelm på Gol Turistkontor.

Pumptrack

Asfaltert pumptrack med Norges mest sentrale beliggenhet, i hjertet av Gol sentrum. Kort vei til både buss og brus. Den populære parken kan brukes både til BMX, sparkesykler og andre sykler! Utleie av sykler på Gol Turistkontor.

Frisbeegolf

Banen er plassert ved siden av fotballbanen på Hallingmo, med sti fra klubbhuset. Her finner du 12 kurver med flere vanskelighetsgrader og platåer for den erfarne og for ny frisbee-entusiaster. Terrenget ligger i et skogsområde hvor du finner sykkelstier og universalsti. En perfekt turområde som ligger nærme cafe og shopping, hvis man vil kombinere med litt byliv! Frisbeesett kan leies på Gol Turistkontor eller kjøpes på alle våre sportsbutikker i Gol sentrum.

Hallingmo Stisenter

Besøk de nye flytstiene våre, utviklet for sykling. Flytstier er en fellesbetegnelse for alt som har med stisykling og gjøre. En actionsfyllt aktivitet både for vennegjengen, den lekne og familien. Tilbudet på Gol er hele 6 forskjellige løyper, med blå og rød vanskelighetsgrad, noen klatrestier, hopplinjer som dekker totalt 3 km ferdigstilt sti. Ta turen forbi sentrum, ta med sykkelen og test skuleruta, RV51, Snurreprett og resten av vennene (stiene) hans 🙂

Bocciabane ved grisehuset

Den nyeste tilskuddet til sentrumnære aktiviteter, er bocciabanen (pentaque). Denne banen finner du på Hallingmo aktivitetsarena bak klubbhuset og grisehuset. Bocciakuler kan leies på Gol Turistkontor.

Turstier

Nyt en fin skogstur i sentrum, med utsikt over hele sentrum. Du kan gå turstier opp mot Åsgardane, Lisbetnuten, Renslotunet og Petterbråten. Flere steder på Hallingmo har bred sti, og asfaltert vei slik at barnevogner og rullestolbrukere kan bruke lysløypa.

Stolpejakt

Er du en aktiv bruker av appen «stolpejakten» kan du samle stolper i sentrum, parker bilen og gå på oppdagelsesjakt til fots eller på hjul. Stolpejakt er en aktivitetapp hvor du samler poeng ved å finne stolper i diverse byer og bygder i hele Norge. Stolpene har forskjellige vanskelighetsgrader som bestemmes av turens vanskelighetsgrad.

Previous articleSykkelhelg på Gol 17-19 juni
Next articleDette skjer på Goldagan 15-17 juli