Drømmen om det gode hytteliv

0
1602

Hyttekos og familietid hører sammen og er et velkjent fenomen i norsk kultur. Ingen eier flere hytter enn oss, ifølge SSB er det hele 430 000 hytter og fritidseiendommer registret i Norge så langt i 2019. Og flere skal det bli. Det bygges stadig ut nye hyttefelt og du kan velge akkurat den standarden du vil ha.

Ved kjøp av hytte og eller hyttetomt er mange nøye med å velge ut hvilket område de ønsker å benytte til helger og ferier framover.  Ifølge eiendomsmegler Håkon Wøllo ved EiendomsMegler 1 på Gol er det flere kriterier vi legger til grunn ved valg av området til fritidseiendom. Han mener hyttekunden er opptatt av hvilke aktiviteter som er i nærheten. Er det skiløyper, alpinbakker, tur- og sykkelstier i området er utgangspunktet godt for videre vurdering. Vi vil også finne ro og fred på hytta og er svært opptatt av å skape et samlingspunkt for familie og venner.

Midt mellom Bergen og Oslo finner du Gol i Hallingdal, en liten kommune med knappe 5000 innbyggere. Her finner man et trivelig handelssentrum med restauranter og butikker og et stort fjellområde med skiløyper, tur- og sykkelstier, alpinsenter, høyfjellshotell og koselige fjellstuer. Gol og Golsfjellet har en familievennlig profil og et svært populært område å sette opp hytte. Det er en ro over området og et vakkert landskap som tiltrekker seg både barnefamilier, mosjonister og par. I tillegg finnes det godt utbygd infrastruktur med tanke på veier, vann, avløp, fiber osv.

Det er mye aktivitet på Gol. Både flere festivaler gjennom året og et levende handelssentrum gjør Gol til et naturlig valg for mange. Her finner du alt du trenger for et avslappende og innholdsrikt hytteliv.

Hyttefelt på Gol

Nystølfjellet
Nystølfjellet er motstykket til fjellandsbyer med afterski. Det er et område for rekreasjon og hvor nærhet til naturen er i fokus. For Nystølfjellet er det viktig at området framstår som et friluftsområde også etter at det er ferdig utbygd. Tilbyr salg hyttetomter og hytter. Les mer om Nystølfjellet her.

Oset hyttefelt
Sentralt på Golsfjellet. Med skiheis, et av Norges beste skiløypenett og fantastisk natur sommer som vinter, har vi lagt alt til rette for at du skal få den optimale plasseringen av din drømmehytte. Tilbyr salg av hyttetomter. Les mer om Oset hyttefelt her. 

Skagahøgdi
Et steinkast fra Gol sentrum finner du Skagahøgdi. Et sted med utsikt og mye sol, et sted å finne roen, sommer som vinter.
«Et sted å slappe av, et sted å være aktiv.
Et sted hvor du kan spenne på deg skiene og gå milevis i oppkjørte vidder, med utsikt til
Reinsskarvet og Hallingskarvet. Eller sette utfor flotte alpinløyper.
Et sted som ligger tilbaketrukket, men samtidig sentralt.
Kort og godt – et sted å trives.”
Tilbyr salg av hyttetomter og leiligheter. Les mer om Skagahøgdi her.

Bualie
I Bualie på vakre Golsfjellet kan vi tilby flotte hyttetomter og høystandard-leiligheter med panoramautsikt til salgs. All infrastruktur er ferdig utbygd, og vannverket (forøvrig skikkelig godt vann) er offentlig godkjent. Dere får ski inn/ut både til Golsfjellet Alpinsenter og skiløypenettet (ett av Norges beste langrennsområder) på Golsfjellet. Ikke nok med det, sykkelveiene, fiskemulighetene og turområdet er også av Norges beste. Tilbyr salg av hyttetomter og leiligheter. Les mer om Bualie her.

Bjødnalie
Bjødnalie har en flott beliggenhet mellom Kamben Høyfjellshotell og Storefjell Resort Hotell. Området er meget solrikt og ligger i et svakt skråned område. Området i Bjødnalie er kombinert med naturskjønt område og et flott kulturlandskap. Det er et fullstandard hyttefelt med bilvei til døra. Tilbyr salg av hyttetomter og hytter. Les mer om Bjødnalie her.

Hytteformidlere
Privatmegleren Hallingdal 
EiendomsMegler 1 FjellMegleren