desember, 2020

23des(des 23)16:0026(des 26)12:00Jul på Storefjell

Detaljer

Vi pynter hotellet i fineste julestasen og gleder oss til å ønske velkommen til julefeiring på Storefjell.

Vi setter julestemningen allerede fra lille juleaften, med pynting av juletreet, der vi gjerne vil ha hjelp av både liten og stor. Kanskje får vi en julekonsert på ettermiddagen, for virkelig å nyte “dagen før dagen”

Utover formiddagen på selveste juleaften blir det storskjerm med de klassiske julefilmene “som vi bare må se”. Skiheisen er åpen og skiløypene er preparert, badeavdelingen er åpen, og har du glemt å kjøpe en julegave er lobbyshoppen oppe.
Etter lunsj er det gløgg og julekaker i lavvoen, eller i salongen for den som vil vente på nissen inne. Barna kan være med på juleverksted og lekerommet med hoppeslott etc er åpent. For den som ønsker vil det bli mulighet for å reise til julegudstjeneste i Gol Kyrkje.
Vi har fra sikre kilder hørt at julenissen absolutt kommer innom Storefjell i år, og etter julebuffeten vil han dele ut pakker til barna. Han vil gjerne ha hjelp til å fylle sekken, så alle som ønsker kan levere en liten pakke pr. barn i resepsjonen innen kl 16.00, denne pakken vil nissen dele ut.

Hver dag vil det være film på storskjerm, juleverksted og barneklubb, lekeland,
julerebus,m.m. Utendørs har vi skiheis/barneheis, skiutleie og fine skiløyper rett utenfor hotelldøra.

Og selvfølgelig disker kjøkkenet opp med mye god tradisjonell julemat, slik at julestemningen blir komplett !

VELKOMMEN TIL FJELLS!

For bestilling se storefjell.no.

Tidspunkt

23 (Onsdag) 16:00 - 26 (Lørdag) 12:00

X