14.8 C
Gol

Julebordsweekend med Hellbillies konsert

Opplev vårt tradisjonsrike julebord! Denne helgen spiller også Hellbillies både fredag 15.desember og lørdag 16.desember.
Etter over 30 år på veien har Hellbillies en urokkelig status som et av landets aller beste liveband. Da bandet slapp sitt nyeste album «Blå dag», omtalte Dagsavisen dem treffende nok som «en del av den norske folkesjela». Nå gleder legendene seg stort til å kunne møte sitt store publikum rundt om i landet igjen.
Hellbillies har underholdt publikum i hver eneste krik og krok av Norge siden 1990.Etter utallige turneer og plateslipp, høster legendene fortsatt fantastiske tilbakemeldinger fra både anmeldere og publikum.
Hellbillies har solgt over én million plater, og stadig nye generasjoner oppdager deres mange bidrag til den norske sangskatten.
Et nylig eksempel på dette er stjerneskuddet Emma Steinbakken, som tolket Hellbillies-klassikeren «Eg gløymer deg aldri» til NRK-suksessen Rådebank,
og som toppet både radio- og strømmelister med «Jeg glemmer deg aldri» i lengre tid.
Hellbillies er som alltid anført av brødrene Aslag og Lars Håvard Haugen og innehar en energi og rutine som er en sann fryd å oppleve.
Så om du vil synge med til udødelige klassikere som «Den finast eg veit», «Ei Krasafaren Steinbu», «20 år på vegen» og «Søvnlaus»
er det mulighet for det!
Fredag 15. desember og lørdag 16. desember 2023
Storefjell Resort Hotel, Golsfjellet
Fra kl. 22.00 -23.30
Aldersgrense 20 år
Pent antrekk
Billettpris kr 595,- per konsert
Billettbestilling for ikke boende send mail til storefjell@storefjell.no eller ring 32 07 80 00
Billettbestilling for boende gjester gjøres sammen med romreservasjonen
"}

15des(des 15)12:0017(des 17)19:00Julebordsweekend med Hellbillies konsert