bachelgrad i Bioteknologi på NMBU på Ås.
Påmeldingsfrist: Visit Gol AS innen 10. september
Vi brygger «all grain», dvs med hel malt, uten halvfabrikat.
Det vil bli brygget tre typer øl, f.eks IPA, Stout og Weizzbier, på tre forskjellige bryggesystemer. Det vil bli brukt moderne utstyr, samt noe mer gammeldags og enkelt hjemmebryggerutstyr.
Det blir mulighet til å smake på øl som er brygget på forhånd. På denne måten blir det håndfast sammenheng mellom teori, praksis og smak. Alle får med seg ca tre flasker håndbrygget øl hjem.
Pris kr 950,- per person inklusiv enkel lunsj. Min 6 pers. og maks 12.
Lørdag 15. september 2018 kl 0900-1600 på Vonheim
Instruktør: Håvard Styrekstad Haukaas, som holder på å avslutte
bachelgrad i Bioteknologi på NMBU på Ås.
Påmeldingsfrist: Visit Gol AS innen 10. september
"}