mai, 2016

27mai(mai 27)16:0029(mai 29)18:00Til topps med FordSommerens store begivenhet for Ford-interesserte

Detaljer

Det er Ford m Klubb som har stått for ideen og utført den initielle planleggingen av arrangementet. Selve gjennomføringen er et samarbeidsprosjekt med alle Ford-klubbene i Norge, Ford-forhandlerem RøhbeSelmer og Norges største dekksenter Eiker Motorshop.

PROGRAM: oppdateres når ting blir spikret.
Fredag:
– Innendørs og utendørs utstilling
– Autoslalom kl. 10.30 – 17.30 på Klanten Flyplass. Her vil det bli mulig å kjøpe seg litt å bite i.
– RøhneSelmer stiler med biler for prøvekjøring.
– Konsert med Vassendgutane på kvelden

Lørdag:
– Innendørs og utendørs utstilling
– RøhneSelmer stiller med biler for prøvekjøring
– Bakkeløp
Bakkeløp vil bli kjørt på to ulike løyper pga skepsis til grus. Derfor vil en runde vil gå på asfalt rundt hotellet, mens den andre løypen vil foregå på grus opp bakken mot hotellet.

ATV kjøring vil foregå både liten og stor!

Vi har nå sikret oss flere gode og kjente rallyførere som virkelig skal skape liv og røre på grusveier ved Storefjell Hotel.
Blant dem er Mads Østberg, som nå har forlatt Citroen til fordel for Ford. Mads Østberg, en meget kjent norsk rallyfører i toppsjiktet, stiller også på startstreken på Storefjell. Mads begynte med motorsport fire år gammel. Han var kartleser for faren, Morten Østberg, fra han var 13 og kjørte sitt første rally 16 år gammel. I dag har han flere gode resultater å se tilbake på, hvor noen er; fire ganger Norgesmester, 1. plass i VM-rallyet (WRC) i Portugal i 2012 og 4. plass sammenlagt i WRC i 2012 og 2015

RøhneSelmer stiller med en rekke Ford – modeller på Storefjell, hvor de blant annet kommer med to splitter nye Ford Focus RS modeller!! De stiller med biler til prøvekjøring, og det blir ekslusive tilbud på nye modeller hele helgen!

Hele Norges filmstjerne på fire hjul, «Lillegul» fra Børning, blir å se på Storefjell neste år!!! En Ford Mustang Fastback fra 1967 som går fra 0 til 100 på 2,2 sekunder. Med over 600 hk under panseret er det ingen tvil om at den trenger å rase fra seg litt der oppe… Og ekstra spennende blir det nå som det er klart at det blir Børning 2!

DET BLIR KONSERT MED VASSENGGUTANE! Vassendgutane spiller konsert fredags-kvelden!
Og musikeren vi i Ford m Klubb hadde på årets landstreffet, Ole Kristian Ruud, spiller i pianobaren begge kveldene.

Tidspunkt

27 (Fredag) 16:00 - 29 (Søndag) 18:00

Sted

Storefjell

Storefjell, 3550 Gol, Norge

Organisert av

Storefjell Resort Hotell

X