Vi har fått ny frisbeegolfbane på Hallingmo, i området mellom fotballbanene på Hallingmo ligger vår populære utendørs bane.

Hva er frisbeegolf?

Banen har hele 12 hull, og har en teknisk løype, som passer både nybegynneren og den erfarne. Frisbeegolf eller diskgolf er en sportsgren, som følger prinsippene i golf, hvor køllene er byttet ut med frisbee.

NYHET

Sommeren 2022 fikk frisbeegolfbanen på Hallingmo 12 nye utkast plattformer, banen har derfor 2 forskjellige løyper med samme målkurver.

Målet er å kaste frisbeen i bestemte kurver på færrest mulige kast. Spilleren med lavest antall kast er vinneren av spillet. På Gol turistkontor kan du leie frisbee-sett med midrange, putter og driver for 50 kr pr dag.

Frisbeegolf er enkelt å komme i gang med og det krever ingen spesielle forkunnskaper.

 

På Gol har frisbeegolfbanen blitt brukt som en helårsaktivitet.

 

 

 

 

Frisbeegolf regler

  • Se deg for før du kaster! Aldri kast frisbeediscen når andre er i nærheten av å kunne bli truffet. Vær obs på omgivelsene dine til enhver tid slik at du unngår dette.
  • Antall spillere. Frisbeegolf er perfekt aktivitet for å spille i gruppe, par eller alene. OG er enkelt for alle å forstå, lære.
  • Hold naturen hellig! Naturlige hinder som trær, busker og grene rer en del av spillet, og skal ikke knekkes, fjernes på noen måte.
  • Det er lov med tilløp samt tråkke over diskens plass etter at den er kastet så lenge du ikke er innenfor 10 meter.
  • Etter utkast fra 1 hull, er det spilleren som ligger lengst unna som skal kaste først.

 

Previous articleHistorisk Vandring – Golreppen
Next articleGol By Bike