Usikker på hva du skal gi dine kjære til jul? Hva med å overraske med en opplevelse dere kan dele samme!

Dagskort i skiheisen
På Gol finner du hele tre skianlegg og et dagskort i en av disse er den perfekte gave til snøentusiasten.

Skagahøgdi Skisenter
Golsfjellet alpinsenter Bualie
Storefjell Skiarena

 

Snøscootersafari
Kjenner du en som er glad i fart og spenning? Kanskje snøscootersafari kan være årets julegave. Gol motor- og fritidspark tilbyr en spenningsfylt tur i vakker natur der du kanskje også kan se en elg eller to?

Gi bort et startnummer
Det er flere arrangement som foregår på Gol i løpet av året. Til den spreke kan startnummer til et skirenn være midt i blinken!

Frozen Lake Marathon –  For den absolutt vintersterke løperen, her kan du virkelig teste formen i en iskald halv eller hel marathon på isen over Tisleifjorden. 26. mars og 25. mars hvor det er nattløp. 

Slarverennet – skitur for damer fra Hemsedal til Gol 26. mars.  Du kan velge mellom 13 og 30 km. 

Klippekort på bading
Etter en lang dag ute kan det være godt å myke opp ledd og muskler. Eller bare være inne å bade en hel dag. Til badenymfen finnes det flere alternativer.

Tropicana badeland på Pers Hotell
Klippekort i svømmehallen

Årskort i klatrehallen
Til den aktive kan et årskort under juletreet bli årets julegave. Blir du med å sikrer blir gaven komplett! Gol Idrettsarena tilbyr årsabonnement og stadig nye ruter i klatreveggen.

 

Hundekjøring på Golsfjellet
En flott aktivitet som passer for alle aldre. Møt huskyene som tar deg med på en fantastisk turopplevelse. Du kna få guidet sledetur på Tisleifjorden med forskjellige pakker. Start fra Oset Høyfjellshotell, for mer informasjon, klikk her. 

 

Escape Room

Test ut lagsamarbeidet på Escape Room fra Pers Hotel. Pers Hotell har åpnet Hallingdals første Escape Games! Escape Games Hallingdal består av 2 spill, et skummelt Hotellrom 013 og agentspillet Overvåket – Agent X10. Fengslende historier, gjennomført innredning og mye interaktiv teknologi. Må bare oppleves! Escape Games Hallingdal er en unik opplevelse for hele familien, vennegjengen og kollegaer!