Jula er en tid for å være sammen med de nære og kjære. I år blir jula en viktig tid der vi kan spre glede og omtanke. Kanskje det ikke er så mye som skal til for å få fram et smil.  Her er våre tips til gaver som gleder!

Klippekort på kakaotreff
Flere av våre kafeer og restauranter selger deilig kakao. Og møtes over en varm kopp med kakao er et hyggelig avbrekk i hverdagen. NB! Klippekortet må lages selv – tenk så personlig og koselig å få!

Dagskort i skiheisen
Overrask din kjære med en dag i skibakken. Kjenn at skiene får fart og få roser i kinnene. En dag i skibakken gjør godt for kropp og sjel. Prøv selv i Golsfjellet Alpinsenter Bualie, Storefjell Ski- og Akesenter og i Skagahøgdi Skisenter.

 

Snøscootersafari
Kjenner du en som er glad i fart og spenning? Kanskje snøscootersafari kan være årets julegave. Gol motor- og fritidspark tilbyr en spenningsfylt tur i vakker natur der du kanskje også kan se en elg eller to?

Trugetur
28.januar er det fullmåne. På turistkontoret kan du leie truger. Ta med pølser på termos og du har en romantisk julegave å legge under juletreet.

Spise inne eller ute
Uansett om du vil lage maten selv eller la noen andre gjøre, er det aldri feil å gi bort et gavekort på en middag. Flere av våre restauranter selger mat du enkelt kan tilberede selv og imponere stort med. Eller så er det jo alltid deilig å la andre servere deg og dine venner.

Foto: Pers Hotell

Bli ny
Trenger mannen en oppgradering på klesfronten? Eller vil du overraske kona med et helt nytt antrekk? I butikkene på Gol finner du service i verdensklasse og en rusletur her en lørdag byr på impulser og inspirasjon. Et nytt antrekk man kjøper sammen er både hyggelig og man kan ikke bomme!

Årskort i klatrehallen
Til den aktive kan et årskort under juletreet bli årets julegave. Blir du med å sikrer blir gaven komplett! Gol Idrettsarena tilbyr årsabonnement og stadig nye ruter i klatreveggen.