Gol er endelig med i Norges største aktivitetskampanje

0
215
I år skal Gol for første gang delta i den landsdekkende aktivitetskampanjen «sykle til jobben». Det er Gol kommune som har tatt initiativ, og meldt seg på slik at bedrifter, ansatte og innbyggere (over 15 år) i kommunen kan delta gratis.
«Sykle til jobben» er Norges største og eldste årlige aktivitetskampanje, og arrangeres av Norges Bedriftsidrettsforbund i 2022 for 49. gang. Kampanjen varer fra 19. april til 17. juni 2022 og målet er å få flest mulig i hverdagsaktivitet. Deltakerne registrerer sin aktivitet, melder seg på i bedrift eller deltar individuelt, lager lag og skaper aktivitetsglede.
Bli med på kampanjen! Det blir 8 uker med aktiviteter på Gol, i tillegg til å oppfordre alle til å sykle til jobben. Her vil det bli åpen dag i klatrehall, åpen dag på våre treningssentre, gratis frisbeegolf trening og mye mer.
Det blir konkurranser med premier og sykkelhelg 17-19 juni med åpning av de nye sykkelstiene på Hallingmo, siste dagen i kampanjeperioden 17. juni. Har du ikke en egnet sykkel? Da kan du leie en Gol By Bike av Visit Gol i aktivitetsperioden til en god pris, for å få med enda flere til å sykle på jobb 🙂Er du med?