Høstferie på Gol

669

Høsten er her og med det venter frisk luft, flotte farger og kvalitetstid med familien. På Gol er det masse å finne på! I tillegg har vi en plassering som gjør det lett å ta dagsturer til andre steder i Hallingdal og omegn. Under finner du et utvalg av hva vi kan tilby små og store i høstferien.

Handel og kaféliv på Gol
Velkommen til handelssentrum i Hallingdal. Her finner du noe for en hver smak, for store og små. Besøk en av våre mange hyggelige restauranter etter en lang dag ute i naturen.

Sykkelturer
Med et nett av gode stølsveier og stier er Gol og Golsfjellet blant Norges beste områder for terreng- og tursykling i fjellet. Les mer om sykling på Gol
og Golsfjellet her.

Ønsker du å leie sykkel? Det kan du gjøre her.

Pumptrack og Skatepark
Midt i Gol sentrum finner du nå en pumptrack og en splitter ny betongpark! Her er det plass til både store og små. På Gol turistkontor leier vi ut BMX- sykler til bruk i pumptracken.

Fjellturer
Det finnes utallige turmuligheter på Gol og Golsfjellet. Nyt friske høstdager på fjellet. Du kan gå fra Gol sentrum eller på Golsfjellet, Nystølsfjellet og fra Skagahøgdi. Kom innom oss på Gol turistkontor for mer informasjon om turene. Vi anbefaler våre Topp 11.

Stolpejakten
Stolpejakten går ut på å finne stolper sentralt plassert i ulike kommuner. Stolpebesøk kan registreres på papir, nettsiden eller via appen til www.stolpejakten.no . Vi tar sikte på å legge til rette for å aktivisere både unge og gamle, uansett funksjonsevne. Se video på Youtube for mer om Stolpejakten.

Stolpejakten finner du både i Gol sentrum og på Golsfjellet! Dette er fantastisk morsom måte å kombinere fjellturen med teknologi og aktivitet. Last ned appen og du er i gang! 

I appen kan du blant annet laste ned kart og registrere stolpebesøk.

Gol Motor & Fritidspark
Motoraktiviteter på 2 og 4 hjul for barn og voksne . Gol Motor & Fritidspark tilbyr motorforlystelser i sikre omgivelser for «barn» fra 6-90 år. Vi har 3 oppgraderte baner og fullt sikkerhetsutstyr. Pris kr 250 liten bane – fra kr 295 stor bane, rabatter ved flere kjøringer. Instruksjon blir gitt. Åpent fra kl. 12-17 hver dag hele høstferien.

Åpen idrettshall
Ønsker du å klatre eller lære deg et nytt triks på trampoline i høstferien? Gol Idrettsarena holder åpent. Ta kontakt for åpningstider.

Tropicana
Badelandet på Pers Hotell holder åpent fra 10-19 hver dag hele høstferien.

Høstfest i Åttekanten
Åttekanten på Bualie inviterer til høstfest lørdag 5. oktober 2019 fra kl 15. Det blir volleyball turnering som ifjor, så her er det bare å tromme sammen familie og venner, 6 stk pr lag (kan være flere om ønskelig, men 6 på banen samtidig) Det blir premiering til beste lag, og vandrepokal. I år vil vi også ha premiering til beste kostyme, så her er det bare å la fantasien blomstre. Påmelding på mail til Sonja@bualie.no.
Trubadur spiller opp og lager god stemning fra kl 18 -21. Det blir salg av grillmat og drikke. Hjertelig velkommen! Se arrangementet på Facebook.

Høyt og Lavt Hemsedal
Klatreparken ligger midt i Hemsedal sentrum. Tre av løypene starter i det 12 meter høye tårnet med zipliner over elva til Bruøyne. Løypene går i tretopper og stolper på øya på den andre siden av elva. For å komme tilbake til tårnet tar man zipline en ny zipline. Ute på øya er det fine turstier. De fem løypene er kodet med farger etter vanskelighetsgrad. I klatretårnet er det også klatrevegger og «Skogshornfallet». For åpningstider i høstferien, se her.

Ferieparken på Ål
Ferieparken på Ål har et tettpakket program med barnedisco, skattejakt, verksted osv hele høstferien. 

Langedrag
Besøk Langedrag i høstferien. Her er det et mangfold av aktiviteter for store og små og mye som skjer!

Bjørneparken
Bjørneparken på Flå har også oppe i høstferien. Bli med å mat rovdyr og se show med ulike dyr. Mer om Bjørneparken kan du lese her.