Høsten er snart her og med det venter frisk luft, flotte farger og kvalitetstid med familien. På Gol er det masse å finne på! I tillegg har vi en plassering som gjør det lett å ta dagsturer til andre steder i Hallingdal og omegn. Under finner du et utvalg av hva vi kan tilby små og store i høstferien.

Handel og kaféliv på Gol
Velkommen til handelssentrum i Hallingdal. Her finner du noe for en hver smak, for store og små. Besøk en av våre mange hyggelige restauranter etter en lang dag ute i naturen.

Sykkelturer
Med et nett av gode stølsveier og stier er Gol og Golsfjellet blant Norges beste områder for terreng- og tursykling i fjellet. Les mer om sykling på Gol
og Golsfjellet her.

Ønsker du å leie sykkel? Det kan du gjøre her.

Pumptrack og Skatepark
Midt i Gol sentrum finner du pumptrack og en skatepark ! Her er det plass til både store og små. På Gol turistkontor leier vi ut BMX- sykler og skateboard til bruk i disse arenaene.

Fjellturer
Det finnes utallige turmuligheter på Gol og Golsfjellet. Nyt friske høstdager på fjellet. Du kan gå fra Gol sentrum eller på Golsfjellet, Nystølsfjellet og fra Skagahøgdi. Kom innom oss på Gol turistkontor for mer informasjon om turene. Vi anbefaler våre Topp 11.

Hesteridning på Storefjell
Bli med på organiserte turer innover fjellet i spektakulær natur med utsikt mot bla. Jotunheimen. For de minste tilbyr de barneridning der vi leier Shetlandponny mens barna sitter på salen. Les mer her.

Stolpejakten
Stolpejakten går ut på å finne stolper sentralt plassert i ulike kommuner. Stolpebesøk kan registreres på papir, nettsiden eller via appen til www.stolpejakten.no . Vi tar sikte på å legge til rette for å aktivisere både unge og gamle, uansett funksjonsevne. Se video på Youtube for mer om Stolpejakten.

Stolpejakten finner du både i Gol sentrum og på Golsfjellet! Dette er fantastisk morsom måte å kombinere fjellturen med teknologi og aktivitet. Last ned appen og du er i gang! 

I appen kan du blant annet laste ned kart og registrere stolpebesøk.

Gol Motor & Fritidspark
Motoraktiviteter på 2 og 4 hjul for barn og voksne . Gol Motor & Fritidspark tilbyr motorforlystelser i sikre omgivelser for «barn» fra 6-90 år. Vi har 3 oppgraderte baner og fullt sikkerhetsutstyr.  Instruksjon blir gitt. Åpent fra kl. 12-17 hver dag hele høstferien.

Tropicana
Badelandet på Pers Hotell holder åpent hver dag hele høstferien.

Høyt og Lavt Hemsedal
Klatreparken ligger midt i Hemsedal sentrum. Tre av løypene starter i det 12 meter høye tårnet med zipliner over elva til Bruøyne. Løypene går i tretopper og stolper på øya på den andre siden av elva. For å komme tilbake til tårnet tar man zipline en ny zipline. Ute på øya er det fine turstier. De fem løypene er kodet med farger etter vanskelighetsgrad. I klatretårnet er det også klatrevegger og «Skogshornfallet». For åpningstider i høstferien, se her.

Topcamp Hallingdal Ål
Topcamp Hallingdal har et tettpakket program hele høstferien. De har åpent alle dager i høstferien fra kl. 10.30 – 16.00. Siste åpningsdag 11. oktober.


Langedrag
Besøk Langedrag i høstferien. Her er det et mangfold av aktiviteter for store og små og mye som skjer!

Bjørneparken
Bjørneparken på Flå har også oppe i høstferien. Bli med å mat rovdyr og se show med ulike dyr. Mer om Bjørneparken kan du lese her.

Previous articleTopp 11 Golsfjellet
Next articleSkysskroa