Golsfjellet

Bli en del av hyttelivet på Gol

Gol er en destinasjon som har spesialisert seg på familier gjennom generasjoner, med familiedrevne hoteller og restauranter, får du den autentiske stemning både i Gol sentrum og Golsfjellet. En kort avstand fra nasjonale skatter som Jotunheimen, Geiranger, Trolltunga, Aurlandsdalen og Hallingskarvet.

Til Gol tar det kun 2,5 time med tog, buss eller bil. Området er rolig og omgitt av en panoramautsikt med flotte fjell. Dette er et område du vil finne ro og trygghet, med aktiviteter for alle nivåer og aldre. Realiser hyttedrømmen din, der DU kan bygge eller kjøpe en helårshytte med mulighet for langrenn, alpint, gåturer, sykle i dal, fjell og flytstier, besøke støler og fjellstuer, badeplasser, fiskevann, badeland og spise lokal mat på en bredt utvalg av restauranter. Gol er også kjent som handelssentrum, hvor du får tak i alt du trenger innenfor handel om du er glad i interiør, maling, bil, klær, skjønnhet osv..

Kjøp drømmetomta

Med en familievennlig profil er Gol og Golsfjellet svært populært område for å realisere hyttedrømmen. Vi har en hel liste med utbyggere og områder for deg som er på tomt og hytteleiting! 

Storefjellstølen 

Sted: Golsfjellet

Epost: post@storefjellstølen.no

Web: storefjellstolen.no

Storefjellstølen er et nytt og unikt hyttefelt på toppen av Golsfjellets solside, hele 1028 moh med fantastisk utsikt over fjellheimen og kulturlandskap. Alle hyttene er tegnet av Vårdal Arkitekter, kun for Storefjellstølen. Med alle sine fasiliteter er området skapt for fellesskap, aktiviteter og trivsel både for stor og små. Her finner du langrennsløyper, alpinanlegg, akebakker, sykkelstier og et vell av turstier og veier rett utenfor hyttedøra. I tillegg er vår nærmeste nabo Storefjell Resort Hotel med alle sine fasiliteter.

Salg av nøkkelferdige hytter i størrelser fra 77 – 400 kvm.

 

Bjødnalie

Sted: Golsfjellet

Tlf: 90629770/48074604

Epost: gunnar@eldstad.no /bwrans@online.no

Web: bjodnalie.no

En flott beliggenhet midt mellom høyfjellshotellene Kamben og Storefjell, finner du Bjødnalie. Et solrikt område med bilveg helt inn til døra. Det er sykkel, tur og skilløyper i gåavstan. Balansen av naturskjønt landskap og flotte kultur som vil gi ro for sjelen.

Tilbyr salg av hyttetomter og hytter.

 

Bualie 

Sted: Golsfjellet

Tlf: 90100287

Epost: post@bualie.no

Web: bualie.no

Et vakkert område med in and out ski rett fra Golsfjellet Alpintsenter og skiløypenettet på Golsfjellet. All infrastruktur er ferdig bygd og vannverk som er offentlig godkjent. Et hav av muligheter rett utenfor din hyttevegg, sykkelstier, fiskevann og turområder med Norges beste skiløyper. Tilbyr flotte hyttetomter og høystandard leiligheter med panoramautsikt.

 

Nystølfjellet

Sted: Nystølfjellet

Tlf: 90013420/91138213

Epost: post@nystolfjellet.no

Web: nystolfjellet.no

 

Denne fjellsiden er et motstykke til andre fjellbyer med afterski og mye mennesker. Det er et område for rekreasjon og hvor du naturen står i fokus. Det er ferdig utbygd og et friluftsområde som tar for seg alle sesonger. Tilbyr salg av hyttetomter og hytter.

 

Skagahøgdi

Sted: Skagahøgdi

Tlf: 40547704

Epost: anniken@skagahogdi.no

Web: skagahøgdi.no

Et steinkast fra Gol Sentrum finner du Skagahøgdi. Byr på fantastiske fjell og natur. Det er mange fritidsaktiviteter året rundt, som fiske og fjellvandring, sykkelturer og ski både bort og ned. Tilbyr overnatting, hyttetomter og fritidsleiligheter.

 

Golsfjellet Fjellstue

Tlf: 909 83 058

Kontaktperson: Knut Arne Svang

10 flotte hyttetomter til salgs på Golsfjellet Vest. Hyttene har flotte tur, ski og sykkel muligheter. Ligger nærme fiskevann og med utsikt over Tisleifjorden.

 

Storefjell Panorama

Sørvendte terrasse leiligheter med høy standard plassert på eiendommen til Storefjell Resort. Valdresbygg har hovedentreprise med lokale håndverkere og leverandører i nærområdet Hallingdal og Valdres.

Storefjell Resort er byggherre og med dette følger det med fordeler inn i hotellet som eier. Du kan bla. benytte deg av hotellets utleieavtale som gjør at du kan få inntekter når du ikke bruker den selv.

Grunnflaten ligger på 1020 m.o.h. med direkte tilgang til skiheis, langrenn og turstier. Lokalisert 200 m bak hotellet som gir deg nærhet, men samtidig avstand til å nyte fjellheimen.

Storefjell Resort er en helårs destinasjon med ulike aktiviteter gjennom de ulike sesongene.

Fasiliteter og aktiviteter: badeland, trimrom, restaurant, skiheis, ski- og sykkelutleie, konserter og show, langrennsløyper, tur og sykkelstier og mye mer.

Sted: Golsfjellet

web: storefjellpanorama.no 

Kontakt

Andreas / Simen Nibstad

Tlf 40178000 / 48001464

Leie fritidsbolig

Ønsker du å ha friheten til å bare være gjest? Så er det perfekt alternativ å leie hytte enten for en dag eller for en lengre periode, eller kanskje en hel sesong? 🙂 Vi har fritidsboliger både i høyfjell eller sentrumsnært.

 

Fjellhytter

  • Gol og Hemsedal Røde Kors – 32075330/post@golrk.no
  • Hytte på Golsfjellet – 99238437/vigdis@sorboen.no
  • Jondalen hyttegrend – 90577577/jondalen@jondalen.no
  • Kamben Hyttegrend – 32073900/kamben@kamben.no
  • Løstegård Hytter – 90793072/99719161/post@lostegard.no
  • Ørterstølen Hytter – 48254299/gurihar@online.no

 

Campinghytter

  • Tubbehaugen – 92156282/posttubbehaugen.no
  • Personbråten – 91551429/bpersonbråten@gmail.com
  • Lægeret – 95122600 /post@lægeret.no
  • First Camp Gol Hallingdal – 32074144 /post@firstcamp.no
Previous articleNy stolheis på Golsfjellet
Next articleBrakar fleks er tilbake