Maten vår lages med kjærlighet, fordi du fortjener det!
Vi serverer en 5 retters middag med lokale råvarer. Vi får kalv fra Bjørnebråten, gris fra Øynebråten, Kje fra Vestfold Kje på Re, elg fra Hallingdal, plukker sopp selv i skogen, rabarbra fra hagen og granskudd som vi lager granskudd is, baker inn i rundstykkene eller som vi sylter. Vi speker også en del kjøtt selv og marinerer fisk.
Spisesal
Vår spisesal kan dekkes i hestesko, runde bord, lang bord, små bord eller en stor E. Vi kan romme ca 90 – 100 personer.
Vi tilbyr deg et variert utvalg på festmenyen vår, både av forretter, hovedretter, dessert og nattmat. Og har dere egne ønsker og favoritter, er det bare å komme med forslag, så ordner kokken det.
Kontaktinfo
Kamben Høyfjellshotell
Kambevegen 102
Telefon: 32 07 39 00
Epost: kamben@kamben.no