Maten vår lages med kjærlighet, fordi du fortjener det!

Vi serverer en 5 retters middag med lokale råvarer. Vi får kalv fra Bjørnebråten, gris fra Øynebråten, Kje fra Vestfold Kje på Re, elg fra Hallingdal, plukker sopp selv i skogen, rabarbra fra hagen og granskudd som vi lager granskudd is, baker inn i rundstykkene eller som vi sylter. Vi speker også en del kjøtt selv og marinerer fisk.

Spisesal
Vår spisesal kan dekkes i hestesko, runde bord, lang bord, små bord eller en stor E. Vi kan romme ca 90 – 100 personer.

Vi tilbyr deg et variert utvalg på festmenyen vår, både av forretter, hovedretter, dessert og nattmat. Og har dere egne ønsker og favoritter, er det bare å komme med forslag, så ordner kokken det.

Kontaktinfo

Kamben Høyfjellshotell

Adresse: Kambevegen 102

Telefon: 32073900

Epost: Kamben@kamben.no

Nettside: https://www.kamben.no/hotellet/servering/