Midt i sentrum finner du Pers Hotell med flere muligheter for en matbit. Du kan velge mellom 2. etage, Erik`s grill og sportsbar, Restauranten og Casa Nostra (på andre siden av veien).

ERIK`S GRILL OG SPORTSBAR

Erik’s Grill og Sportsbar er et populært og uformelt samlingssted for våre gjester. Noen av dem har også vært med å sette sitt preg på Erik’s. Her finner du bilder og pokaler fra venner, klubber og kjente idrettsutøvere. I Grillen kan dere samles rundt et måltid fra vår à la carte, prøve dere på vår Impossible Burger, eller treffes i Sportsbaren for å se Premier League.

RESTAURANTEN

Vår hovedrestaurant tilbyr frokost, lunsj og middag. Serveringen varierer mellom à la carte og buffet, med mange varierte retter basert på gode, norske råvarer fra årstidens fristelser. Vi er stolte av at vi samarbeider med mange gode lokale råvareleverandører for å kunne servere våre gjester kortreist og økologisk mat. Restauranten har alle rettigheter.

BAR 2. ETAGE

Bar 2. Etage er vår svært stilige nattklubb og er åpent ved arrangementer. Her kan du danse foran scenen til livemusikk eller slappe av i en av våre mange salonger med gode venner og noe godt i glasset. Her er det alltid god stemning!

CASA NOSTRA

Her kan dere oppleve ekte italiensk pizza stekt i vedfyrt steinovn, samles over et fat med spekemat og oster fra Italia, eller nyte noe godt i glasset i solveggen. Vår filosofi for restauranten er at alle skal føle seg varme og trygge.

 

Kontaktinfo
Pers Hotell
Sentrumsvegen 72
Telefon:32 02 30 00
Mail: pers@pers.no

Previous articleGoldagan 2024 (19-21 juli)
Next articleOset Fjellhotell