Skøytebane på Tisleifjorden i juleferien

Det er mange som ønsker seg gnistrende skiturer på Golsfjellet i juleferien. Det er dessverre for lite snø nå, men vi håper å få til noen korte skirunder rundt Oset og Storefjell. Ikke ta de nyeste skiene, da det er kvister og stubber som titter opp i de tråkte løypene. Følg med på www.skisporet.no

Derimot ligger forholdene godt til rette for å gå på skøyter på Tisleifjorden. Golsfjellet Utmarkslag vil i samarbeid med Icedrive Events og Visit Golsfjellet legge til rette for at du kan ta med skøytene på isen. Dette er en flott naturopplevelse og mulighetene er mange for turer i flere retninger.

Målinger viser at isen nå er ca 20 cm tykk. Den vil bli kontrollmålt på nytt av Icedrive senere denne uka.

 

Dersom du kommer med bil vil det være mulig å parkere ved nedkjøringen til banen. Veien vil bli stengt med en barriere slik at det ikke blir mulig å kjøre ut på isen.

Icedrive vil sette opp skilt ved elveosen der det svakere is. Vi må likevel presisere at all ferdsel på isen skjer på eget ansvar. Her en artikkel om trygg ferdsel på islagt vann som kan være relevant å lese før du tar turen ut: https://www.gjensidige.no/godtforberedt/content/slik-ferdes-du-trygt-pa-isen

Etter ca. 15 januar, når isbanen blir tatt i bruk for sesongen, vil det også være mulig å benytte banen med skøyter, spark eller til fots alle søndager. Vi planlegger også å legge til rette for et skispor mellom Glomsrud og Lykkja. Mer informasjon om dette vil publiseres i løpet av vinteren.

God tur!

Hilsen Golsfjellet Utmarkslag, Icedrive Events og Visit Golsfjellet

Previous articleFørjulsgave fra Skagahøgdi Skisenter
Next articleTrugetur