Golingsferie
De familievennlige fjella med byfølelsen i Gol sentrum, gir deg akkurat den harmoni du trenger for å nyte noen dager fri. Gol er en populær reisedestinasjon da vi ligger som et knutepunkt mellom øst og vest.  Vi har ledige rom, hytter og leiligheter! Book din sommerferie nå, om du vil kapre deg ei natt eller to i den populære høytiden. Velkommen til trygg og gjestfri overnatting på Gol og Golsfjellet.
Gol Sentrum
Vi tilbyr overnattinger i alle varianter. I Gol sentrum har vi ledige hotellrom på Pers Hotell, som tilbyr alt av opplevelser som inne og utendørs badeland, Escape room, bowling, trylleshow og spillehall, et stort utvalg av restauranter som Casa Nostra, Mat So Klart, Kjerstis Mat og Vinhus og god stemning på kveldstid. I øvre del av sentrum finner du Solstad Gjestegård, en hyggelig hotell med nyoppusset Cafè, nærmeste nabo til Gol Bakeri og Kremmartunet Kjøpesenter. Med 5 minutters gange kan du komme deg til aktiviteter som skatebane og Pumptrack, Frisbeegolfbane og flytstier til stisyklistene våre. Trenger du en fartsfull aktivitetsdag?  Så anbefaler vi at du besøker Gol Motor og Fritidspark. 
Rett utenfor sentrum finner du den bonderomantiske gården Hesla Farm, hvor du får servert den ekte følelsen av å bo i gamle dager. Tømmerbygg og himmelseng, spisehall i møkkakjelleren og frittgående høner og ønskebrønn! Kun 15 minutter fra alpintsenteret Skagahøgdi Skisenter og kort avstand til Hemsedal sitt høyt og lavt senter og golfbane.
Gol er også en av landets mest kjente for sitt store Campingtilbud. Den store og populære First Camp Gol som ligger kun 4 km fra sentrum, og rett ved både turmuligheter, skiløyper på Søråsen og Nystølfjellet og med egen restaurant, Hoftun Kro. Langs andre siden av Hallingdalselva finner du Personbråten Camping , med en lun atmosfære, nær friluftsområder, og badeplassen Mobrua. Er du glad i sykkel og aktiv ferie?
Da kan du besøke Hallingmo Stisenter som ligger midt i Gol sentrum. Her ligger 3 km med sti,  fordelt på 7 forskjellige stier med forskjellig vansklighetsgrad ,flytsti,ferdighetsløype og hopplinje.
Midt i mellom Gol og Golsfjellet finner du overnatting på Åsgardane Gjestegard. Her kan du gå direkte til Lisbetnuten – med utsikt over hele Gol. Inne på Golsfjellet har du alt fra opplevelsehotell som Storefjell Resort Hotell med utleie av fjell elsykler, stolpejakt, lange og korte gåturer, den populære Mjølkevegen går rett forbi, og inne finner du spa og svømmebasseng. Er du mest interessert i å leie egen hytte, så har du hytter på Ørterstølen, Løstegård og Jondalen fjellgård og Hyttegrend. Kjennetegnet for alle hyttene er den vakre beliggenheten i fjellheimen, med umiddelbar vei til sykkel og vandreturer.
Er matopplevelsen viktig for deg har du Kamben Høyfjellshotell og Oset Fjellhotell, som gir deg lokale smaker og en dandert meny med fjellørret og kjøtt fra nabogård. Kamben har også Mjølkevegen rett utenfor døra. Oset ligger tett på Tisleifjorden, hvor du har bademuligheter, kano, telt, hengekøye og SUP utleie.Du kan også prøve fiskelykken i Tisleifjorden, med båt fra Oset, eller prøve en av de mindre fiskevanna på Golsfjell. Du finner også den fineste fjellbadeplassen på Vasskanten, kun 5 minutter fra Oset Høyfjellshotell. Der er det lagt opp til bobilparkering som er populært på sommeren!
Ønsker du deg en tur på Golsfjellet nye helårs destinasjon? Så har Golsfjell Alpintsenter Bualie både leiligheter og åpen cafe, og stolheis som kan ta deg og sykkelen med opp på fjelltur. Trives du best på vestkanten, passer det fint å bo hos koselige Golsfjell Fjellstue, med utsikt mot Skogshorn og kort vei til Hemsedal og Tisleifjorden. Det er populært beliggenhet for motorsyklister og legge turen sin til Golsfjellet, hvor du kan kjøre den fantastiske panorama veien.
Vil du bo i hytter, eller ta med campingvogna og bobil din til fjells? Tubbehaugen Camping har alt du trenger og mer. Det nyeste tilskuddet er 5 Esel som du nå kan booke til vandring med, de har også eseltur på bane for de minste. Ellers har du Lægeret Fritidssenter som ligger midt mellom Golsfjellet og Valdres.
Velkommen til sol og sommer på Gol.
Previous articleStolpejakten åpnes på lørdag 30. april!
Next articleRingo Gol