Visste du at på Gol finner du en av Norges største campingplasser? Og at Gol er det perfekte stoppestedet for kjøreturer mellom øst og vest? Bli en dag eller flere og opplev sommerstemningen på Gol du også!

På Gol finner du et yrende handelssentrum med et rikt utvalg av butikker, kafeer og restauranter. Vi har egen skatepark og pumptrack i sentrum og en veldig fin badeplass langs Hallingdalselva, Mobrua.  I tillegg er Gol kjent for det naturskjønne Golsfjellet med utallige muligheter for vandring, sykling, fisking og bading i fjellvann.

Foto: Marita Svenskberg

I Gol sentrum finner du disse campingplassene:

Gol Campingsenter, den største på Gol, finner du langs riksvei 7, 5 minutters biltur østøver fra sentrum. Gol Campingsenter er et moderne feriesenter med hytter og leiligheter, kro med uteservering, friluftsbad med vannsklie og en liten dagligvarebutikk.

Personbråten Camping er en sentrumsnær og familiedrevet camping som ligger idyllisk til ved RV7 og Hallingdalselva. Campingen har gåavstand til sentrum og butikker, og gode turløyper i nærmiljøet.

Bobilparkering i Gol sentrum finner du ved Gol Idrettsarena. Her kan du stå en eller flere netter og ha kort vei ned til Gol sentrum.

På Golsfjellet finner du disse campingplassene:

Tubbehaugen Camping er en flott og rolig lett til­gjen­ge­lig fra RV 51. Tubbe­haugen cam­ping har lange tradi­sjoner og siden 1954 har camping­gjester be­søkt denne fjell­gården for å nyte fe­rien sin.

Lægeret Fritidssenter en campingplass som er et flott utgangspunkt for vandring, sykling, sportsfiske, jakt og båtutleie. Her kan du ogås benytte en egen grillhytte for dagens fangst.

Velkommen til campingliv på Gol og Golsfjellet!

Foto bilde 1: Stig Are Amundsen
Foto bilde 2: Siw Espeland
Foto bilde 3: Aud Elise Iversen
Foto bilde 4: Janicke Karlsen

Previous articleSykkelutleie på Gol & Golsfjellet
Next articleStølsliv i Hallingdal