Home News Barnas aktivitetsparadis i høstferien!

Barnas aktivitetsparadis i høstferien!

0
Barnas aktivitetsparadis i høstferien!

Når strand og badetemperaturer ikke lenger er gjeldene, er det godt å vite at det finnes steder som har et bredt utvalgt av aktiviteter for barn! På Gol blir det aldri en kjedelig høstferie.

Enkle og familievennlige fjellturer
Toppene på Gol er ikke de høyeste, men de har fantastisk flott utsikt! Og det beste er at toppene er meget oppnåelig for hele familien. På et blunk er du over tregrensa og kan nyte den deilige fjelluften. Les mer om våre turforslag her. Trenger dere en motivasjon for turen? Da kan vi anbefale stolpejakten. Ta med sjokolade og jakt på stolper mens du går! En morsom og inspirerende måte å oppdaget turområder på!

Fjellridning, sykkel, kanoutleie og kafeliv
Fra Storefjell kan du bli med på både korte og litt lengre rideturer i vakker fjellnatur. Eller kanskje vil hele familien ut på kanotur på Tisleifjorden? Her kan man padle ut til små øyer, ta med hengekøye og ta lunsjen ute i det fri! Ta med sykkelen eller lei hos oss og oppdag de mange flotte sykkelturene i området vårt. I Gol sentrum finnes et yrende tilbud av butikker, restauranter og kafeer. I tillegg har du her et helt nytt skate- og pumptrackanlegg, til glede for både store og små. BMX-sykler, skateboard og sparkesykler kan du leie på turistkontoret.

Aktivitetsparker, klatring og motorsport
Ta med hele familien på en fartsfyllt opplevelse på Gol Motor- og fritidspark. Klatreparker finner dere både i ferieparken på Ål og i Hemsedal, bare 20-30 min kjøretur fra Gol. Vil dere se dyr på nært hold, anbefaler vi både Bjørneparken på Flå og Langedrag Naturpark.

Tropicana
Tropicana er en sikker vinner for hele familien. Megasklier, bølgebasseng, grotter og Wild River er vanvittig moro for små og store barn. De to største innendørs skliene er hele 106 meter og 98 meter lange. I tillegg finner du et eget jungelland for de minste, med 35 cm dypt vann. Både på Pers hotell og våre andre familiehotell, sørger de for at dere får et herlig og innholdsrikt opphold.

Hovedfoto: Paul Lockhart

X