Utforsk Gol i høstens prakt – Benkejakten 2023 er i gang!

Høsten er her, og det er på tide å ta del i en spennende og herlig aktivitet som vil la deg utforske Gol på en unik måte. Benkejakten 2023 er i gang.

Hva er Benkejakten 2023?

Eldrerådet har plassert ut 10 benker i Gol, hver med en egen tallkode. Din oppgave er å besøke hver enkelt benk, nyte høstens farger, og notere tallkodene. Ta med deg mat og drikke, og nyt en piknik på hver plassering. Når du har besøkt alle benkene, summer du tallene sammen. Den totale summen sender du til Visit Gol på telefonnummer 400 16 092.

Vinn flotte premier

Det beste er at du ikke bare får oppleve Gol på sitt vakreste, men du har også sjansen til å vinne en flott premie! Alt du trenger å gjøre er å være med på Benkejakten og sende inn tallet innen fristen den 1. november 2023.

Del høstopplevelsen med venner og familie

Benkejakten er en flott aktivitet for enkeltpersoner, par og familier. Del denne spennende muligheten med dine nærmeste, og se hvem som kan samle den riktige summen først. Det er en flott måte å tilbringe tid sammen, utforske naturen og konkurrere om flotte premier.

Så hvorfor vente? Høsten i Gol er på sitt vakreste akkurat nå, og Benkejakten gir deg muligheten til å oppleve den på en helt spesiell måte. Start eventyret i dag, nyt benkene, summ tallene, og send inn svaret før fristen.

Vi ønsker deg lykke til, og husk å ta med kameraet for å fange høstens skjønnhet!

Del gjerne dine egne Benkejakten-opplevelser med oss ved å bruke #benkejakten2023, og #visitgol. 🍁🌳

Previous articleSkaraåsen- Skagahøgdi
Next articleHundekjøring