Børt’s Fusion Restaurant er stedet å være for enhver anledning! Enten du vil ha en privat fest, feire noe spesielt, eller bare henge med venner og familie. Her får du servert det autentisk thailandsk mat og deilige sushiretter, sashimi, saftige curryretter, wokfavoritter og mye mer. Alt laget med ferske, nøye utvalgte ingredienser og tilberedt til perfeksjon. Børt’s ønsker å gi deg en smaksopplevelse du sent vil glemme.

Meny
På Børt’s Fusion Restaurant kan gjestene nyte en meny inspirert av både thailandsk og internasjonal mat. Fra appetittvekkere som vårruller og frityrstekt scampi til hovedretter som saftig biff, lamme- og kyllingretter, og signaturretten «The Boss Plate» som er en fest for ganen. Sushientusiaster finner et utvalg av nigiri, maki og uramaki sushi. Barna blir heller ikke glemt med en egen meny med litt enklere mat.

Take-away
Børt’s Fusion Restaurant tilbyr også take-away i åpningstider! Så hvis du ønsker nyte herlige retter hjemme eller et annet sted, er det bare å bestille og hente når det passer deg.

Arrangement
På Børt’s Fusion Restaurant kan du nyte en eksklusiv spiseopplevelse i lukket, private lokale. Erfarne kokker står klare til å forberede maten akkurat slik du vil ha det. Enten det er en bedriftssamling eller en privat sammenkomst, skreddersyr de menyen etter dine ønsker og behov. Hver anledning er spesiell, derfor tilbyr de et utvalg av menyalternativer som passer for enhver smak og lommebok. Enten det er en intim middag eller en stor fest.


Kontaktinformasjon:

Adresse: Sentrumsvegen 70

Åpningstider: ons-fre 12.00–21.00, lør-søn 13.00-21.00

Epost: post@seetha.no

Tlf: 920 18 687

Hjemmeside: boertsfusion.com

Facebook
Instagram
Tripadvisor

 

Previous articleAktiviteter i Gol Sentrum
Next article19 turforslag