Gol by Ski – Samarbeid mellom Skisentrene på Gol!

Gledelige nyheter, målet om tettere samarbeid mellom reiselivsbedriftene på Gol fortsetter.

Vi heier på hverandre!

Nå har de tre skisentrene på Gol blitt enige om et felles sesongkort som gjelder for både Storefjell Ski og Akesenter, Golsfjellet Alpinsenter Bualie og Skagahøgdi Skisenter.

Sesongkortet kan nå forhåndskjøpes eller kjøpes direkte i heisen. Felleskortet for Gol er kun noen hundrelapper høyere i pris enn skisentrenes egne sesongkort. Fra mandag, 22. november vil kortene være tilgjengelige for bestilling. Kortene er personlige med bilde og fullstendig bestilling skjer derfor i skiheisen.

Dette er et nytt steg i riktig retning for å løfte Gol som vinter- og skidestinasjon hvor vi ønsker å løfte alpint-tilbudene i Gol kommune til golingen, hallinger, turister og hyttefolk. Til sammen vil de tre skisentrene ha 8 heiser og 42 nedfarter. Du kan stå på ski fra ca. 400 – 1150 moh og ikke minst prøve den nye stolheisen i Golsfjellet Alpinsenter Bualie, som skal være klar til sesongåpningen den 18. desember.

Storefjell Ski og Akesenter åpner til på juleaften. Skagahøgdi Skisenter er først ut og satser på sesongåpning allerede første helgen i desember dersom vær og temperatur spiller på lag.

PRISER 

Ungdom: 4000,-

Voksen: 4900,-

Kjøp sesongkort hos Skagahøgdi Skisenter, Storefjell Ski og Akesenter og Golsfjellet Alpintsenter Bualie. 

Vi gleder oss til vinteren og ønsker deg Velkommen til Gol!