Festivalteltet Fredag 20.09 2019

943

Fredagen under Fårefestivalen blir en god festivalopplevelse, der du kan få med deg både lokalmat og god musikk. Inngangen gjelder hele området, både i festivalteltet og inne på Pers hotell.

Inngang og festivalmiddag kr. 475. Billett kjøper du på www.golinfo.no.
Inngang kr. 200. Billett kjøper du i inngangen til festivalområdet.

Disse artistene spiller fredag 20.september:

ARILD SANDBERG – spiller i festivalteltet
Arild er en blid og musikkglad nordlending som har jobbet med flere av Norges største artister. Hans musikalske hjerte ligger kanskje nærmest Rock & Roll og Blues, men han trives veldig godt med Pop, Soul og Country også. Han er kjent for å levere fra hjertet med stor innlevelse, både gjennom sin allsidige stemme og sin eminente traktering av gitaren.

I tillegg til å ha vært fast gitarist for Trine Rein, Tor Endresen og Daryl McDade (US), har han også jobbet med bl.a. Erik og Chris, Tom Hugo, Glenn Lyse, Radio Jam, Reidar Larsen, Elisabeth «Bettan» Andrassen, Kjartan Salvesen, Marianne Antonsen og Style og Elg fra Dance With A Stranger.

SPELLOPPMAKER – spiller i festivalteltet
Ut fra dypet av Finnskogen trer bandet Spelloppmaker ut, med Solørdialekten som sitt kjennetegn. Spelloppmaker er et countryrock-band, som i 2019 virkelig tar steget opp blant de store gutta og stålsetter seg på et år med mengder av konserter og utgivelser.

Spelloppmaker har sitt opphav i fra Solør i Hedmark, som igjen er kjent for sin entusiasme over hjemmebrent og bygdeslabberas. Solør blir kalt «Norges svar på Tennessee», noe som gjør at du vet at det blir bygdefest og godstemning når Spelloppmaker inntar scenen. Gjengen har en musikalsk kvalitet og instrumentalister som er sjelden vare å se i Norge.

At Spelloppmaker frir til et stort publikum er det liten tvil om. Gutta har på sin korte levetid fått bikket 70,000 månedlige lyttere og nærmere 6 millioner avspillinger på Spotify. Med listeplasseringer hos NRK p1, samt mengder av lokalradioer i hele landet har Spelloppmaker gjort seg godt bemerket i de fleste norske kriker og kroker.

GEORGE COBY – spiller i pianobaren på Pers Hotell
George har turnert som pianobarsartist i mange år, og kan kunsten å skape en magisk stemning i rommet. Han har lett for å tilpasse seg ulike typer publikum, og det er ikke uvanlig at han får med seg alle gjester på allsang. Han har et bredt reportoar, og medvirket både på radio og TV.

CIRKUS DOS MOSQUITOS – spiller på Pers Hotell
«Cirkus Dos Mosquitos er av mange regnet som et av Norges beste partyband! Mye av hemmeligheten til Dos Mosquitos ligger i et godt samspilt band, og et særdeles variert repertoar. Alt fra 60-tallets Hippie/Woodstock, via 80-tallets perler, til dagens mest populære låter kan du høre på en kveld med Dos Mosquitos!»