Festivalteltet Lørdag 21.09 2019

1327

Under lørdagen på Fårefestivalen har vi flere artister som spiller både i festivalteltet og på Pers Hotell. Ingangen gjelder hele festivalområdet, både i teltet og inne på Pers hotell.

Inngang lørdag kr. 350
Inngang fredag og lørdag kr. 450

Disse spiller lørdag 21.september:

VIDAR VILLA – spiller i festivalteltet

er en norsk musiker og sanger fra Skedsmokorset. Han er kjent for norskspråklige festlåter som «One Night Stand» og «Herregud». I 2017 hadde låtene hans over 27 millioner strømminger på nett, og han var en av deltakerne i Melodi Grand Prix 2018 med låten «Moren din».

Vidar Villa ble kjent i Norge sommeren 2017 med låten «One Night Stand». Den ble liggende på VG-lista i 18 uker med en sjetteplass som høyeste notering. Per januar 2018 var låten strømmet over 16 millioner ganger på musikkstrømmetjenesten Spotify, noe som gjorde ham til en av de mest strømmede norske artistene i 2017

CLAES LINDBERG COVERSHOW – spiller på Pers hotell på kvelden
Claes Lindberg Covershow har etter 20 år blitt et velkjent begrep i Sverige samtidig som de ansees å være Sveriges største partyexport til Norge noensinne, der de har spilt siden 1999. Med drøyt 3.000 spilljobber i baggasjen kan man uten tvil kalle CLC et av Sverige & Norges mest rutinerte coverartister. Hva som kjennetegner CLC foruten bra musikk og et jækla drag kan egentlig beskrives med et ord – PUBLIKUMSKONTAKT!
CLC har som oppgave og spre partyglede til alle og dette gjør de med regelmessige turneér, evig klimprende på instrumentene!

DJ JONAS – spiller på Pers hotell på kvelden
DJ Jonas er en allsidig DJ som har holdt på i over 30 år med fast spilling i bla. England. Nå har han rundt 120 spillejobber i året, bla. på skisteder som Gaustadblikk og Beitostølen, og på masse eventer, cluber, puber og caféer. Vi gleder oss!

GEORGE COBY – spiller i pianobaren på Pers hotell
George har turnert som pianobarsartist i mange år, og kan kunsten å skape en magisk stemning i rommet. Han har lett for å tilpasse seg ulike typer publikum, og det er ikke uvanlig at han får med seg alle gjester på allsang. Han har et bredt reportoar, og medvirket både på radio og TV.

ARILD SANDBERG – spiller i festivalteltet på dagtid
Arild er en blid og musikkglad nordlending som har jobbet med flere av Norges største artister. Hans musikalske hjerte ligger kanskje nærmest Rock & Roll og Blues, men han trives veldig godt med Pop, Soul og Country også. Han er kjent for å levere fra hjertet med stor innlevelse, både gjennom sin allsidige stemme og sin eminente traktering av gitaren.

I tillegg til å ha vært fast gitarist for Trine Rein, Tor Endresen og Daryl McDade (US), har han også jobbet med bl.a. Erik og Chris, Tom Hugo, Glenn Lyse, Radio Jam, Reidar Larsen, Elisabeth «Bettan» Andrassen, Kjartan Salvesen, Marianne Antonsen og Style og Elg fra Dance With A Stranger.