Goldagan 2024 (19-21 juli)

39773

Velkommen til Goldagan 2024, 19-21 juli!

Gled deg til den gode gamle Goldager-atmosfæren med tivoli og livlig stemning i gågata. Butikkene flytter ut, og hele sentrumsgata blir et levende marked. Smedvegen har åpnet, og det betyr mer åpenhet i sentrum.

Det blir spesielt gøy for de små med trylleshow og forskjellige aktiviteter. Uansett om du er lokal eller en tilreisende, er du hjertelig velkommen til å bli med på festen, konserter, høytlesning, parade, parkour, ridetur, utstilling og besøk i langåpne butikker.

Cir.Cuz – Lørdag, Pers Hotell

Det populære bandet Cir.Cuz står bak flere titalls radio- og streaminghits, bl.a. «Radio», «Supernova», «Wellerman», «Snakk Spansk Til Meg» og «Original». Med nærmere 300 millioner avspillinger er de et av Norges mest ettertraktede popband som synger på norsk. Bandet består av Mats Melbye fra Sarpsborg og Thomas Pedersen fra Porsgrunn. Til tross for at gutta nylig feiret 10 år som artister, så ruller hitmaskinen Cir.Cuz utvilsomt videre i høyt tempo! De er dessuten et fyrverkeri av et live-band, og deres feststemte hit-parade skaper alltid topp stemning, allsang og fest!

Charles Eeles – Torsdag-Lørdag, Pers Hotell

Charles er en «old school» musiker som har lært yrket sitt på 70-tallet. Han er en profesjonell sanger og gitarist som bor i Jessheim, Norge. Opprinnelig fra London, England.

Claudio – Torsdag-Lørdag, Erik’s bar, Pers Hotell

Claudio har et bredt repertoar som spenner fra 50-tallets klassikere til de ferskeste hitene. Det som virkelig imponerer med Claudio er ikke bare hans musikalske talent, men også hans urokkelige dedikasjon til å gi alt på scenen. Han stråler alltid av glede, er konstant energisk og har en unik evne til å opprettholde en positiv atmosfære uansett hva som skjer.

Påmelding for utstillere:

Neste datoer framover er satt:
2025: 18 – 20 juli
2026: 17 – 19 juli

Det er Visit Gol som arrangerer Goldagan.

Previous articleKjersti’s Mat og Vinhus
Next articlePers Hotell