Velkommen til Hallingmo Flytsenter! De fantastiske flytstiene ble laget i 2021 og 2022, og er et komplett stisenter med miks av forskjellige vanskelighetsgrader, hopplinjer, klatresti og ferdighetsløyper. Du kan leie BMX og hjelm hos Gol Turistkontor i våre åpningstider. 

Parkering: Ved Gol videregående skole (svøovegen 5)

Renslogutu – BLÅ

Renslogutu ligger i Gols nye sentrumsnære stisenter. Denne blågraderte flytstien har snille kuler og doseringer, og unge syklister kan enkelt tråkk seg retur til start uten å slite ut motivasjonen.Syklister kan veksle mellom blå flytsti og ny hopplinje, som starter på samme sted.

 

Skuleruta – RØD

Skuleruta er en lekende rute, den blir blå om du ruller vedsiden av alle hoppene. Denne stien er perfekt for deg som liker hopp og doseringer. Alle elementer i stien kan rulles i lav fart, så man gradvis kan bygge opp ferdigheter. Enkel og effektiv retur på gangveien.

Blåmann – BLÅ

Blåmann er første stien, som starter ved innkjøringen til Gol Samfunnshus. Dette er en klatresti som tar deg opp til ferdighetsløypa og flytstier.

Griserova – BLÅ

Griserova begynner med doserte svinger og lav fart, hvor du kommer til en del med brattere parti, og større doseringer, fart og humper.

Krækling – RØD

Trenger du en ordentlig off road sti, med hopp, tekniske utfordringer og store doseringer. Stilen er rødmerket og passer de som har syklet litt før.

Snurresprett – BLÅ

Snurresprett er ferdighetsløypa vår! En fantastisk sti, med forskjellige elementer, hvor du selv bestemmer om du vil sykle opp og over alle, eller suse enkelt forbi. Dette er en blåmerket sti som passer nybegynnere som erfarne syklister.

RV51 – BLÅ

Velkommen til den nye Riksveg 51, denne tar deg oppover og er en klatresti, med enkelte elementer, og svinger. Fra denne stilen kan du sykle universalstien bort til sykkelsti renslogutu og skuleruta.

Alle våre turer kan du finne oversikt over i trailguide.net

Previous articleBook tid i klatrehallen vår
Next articleGol er endelig med i Norges største aktivitetskampanje