Velkommen til Hallingdal, en av Europas beste langrennsregioner!

Med variert turterreng som inkluderer lune skoger, majestetiske fjell og åpne vidder, tilbyr Hallingdal en vinteropplevelse uten sidestykke. Vinteren er snøsikker her, og med hele 2000 km med maskinpreparerte langrennsløyper, er dette et paradis for langrennsentusiaster. Dedikerte løypekjørere sørger for trikkeskinner og skøytetraseer fra slutten av oktober til midten av mai. Her står vinteropplevelsene i kø!


Preparerte langrennsløyper

For en full oversikt over langrennstilbudet i hele Hallingdal, kan du klikke deg inn på skisporet. De fantastiske langrennsområdene i Gol og Golsfjellet har ca. 320 km velpreparerte løyper i småkupert og familievennlig terreng. Enten du tar turen for å kunne nyte appelsinen i solhellinga eller ønsker en god treningstur, har Gol og Golsfjellet skiløyper som passer deg.

Siden de aller fleste løypene starter på høyfjellet, trenger du ikke å klatre til topps for å nyte turen.
Her er litt info om de ulike områdene med preparerte løyper i Gol:

 

Golsfjellet

 

 

Nystølfjellet

 

 

Vinterfjell 06

Søråsen

 

 

Skaraåsen/Skagahøgdi og Torpoåsen

 

 

Solseter Skistadion og lysløype

  • På Solseter finner du lysløyper på 0.5, 2, 3 og 5 km
  • Løypenettet er tilknyttet Golsfjellet og er et godt utgangspunkt for korte og lengre turer
  • Lett tilgjengelig med direkte adkomst fra RV. 51 (Golsfjellet)
  • Les mer om langrennsløypene på Solseter

 

 

Kom og nyt en fantastisk skitur i Hallingdal, hvor det tråkkes nye spor for en uforglemmelig opplevelse! Her finner du noe for enhver skientusiast, enten du vil ta en avslappende tur i solhellinga eller en intens treningsøkt. Med variert terreng, uberørt natur og en rekke serveringssteder og grillhytter langs løypene, vil du garantert finne ditt lille skieldorado her.

 

Previous articleJulebord på Gol
Next articleEl-ladeparkering i Gol