Velkommen hjem til Ligia og Knut og til Hesla Farm! Midt i vakre og solfylte omgivelser finner du denne rustikke og unike gården fra 1700-tallet. Gården er en av de eldste gårdene på Gol og har flotte gårdsbygg og en spennende historie.

Opplev autentisk, norsk kultur og kjenn hvilepulsen i vår oase. Finn roen blant stabbur og gårdshus, nyt stillheten i hagen og hils gjerne på hønene som går fritt på tunet.

Her kan du bo i stabbur, en gammel Hallingstugu og andre gårdsbygg. Alle bygningene og rommene er originale, men har blitt oppgradert med moderne fasiliteter. Totalt har vi 25 sengeplasser fordelt på 11 boenheter med fullt utrustet kjøkken og bad. Låven er omgjort til selskap- og konferanselokale og i gårdsbutikken vår selger vi varer fra lokale og nasjonale produsenter. Vi fokuserer på økoturisme og gjenbruk og du vil derfor finne mange, gamle gjenstander som har fått nytt liv hos oss.

Gården er kun noen hundre meter fra Gol sentrum og svært nær mange fine turstier og skiløyper. Nylig ble et bygg ved Tisleifjorden, som tilhører gården, omgjort til en sommeråpen café som tilbyr utleie av sykler, kajakk, båt og fiskeutstyr.

Trenger du lokale til dåp, konfirmasjon, bryllup eller andre sammenkomster? Hos oss legger vi til rette for at ditt arrangement går sømløst i våre unike omgivelser.

Vi ønsker deg varmt velkommen til Hesla Farm!

Les mer om Hesla Farm på deres hjemmeside.

Hesla Farms
Hemsedalsvegen 23
Tlf: 40 09 29 48

Hjemmeside: heslafarm.com

Bookingside: https://www.heslafarm.com/rooms-suites/