Vi ønsker deg hjertelig velkommen til Kamben Høyfjellshotell som ligger høyt og fritt på Golsfjellet mellom Hallingdal og Valdres.

Gammel stil
Vi har bevart den gamle stilen med lune tømmervegger, rosemaling og bonde romantisk atmosfære. Alle våre rom har full standard, – på noen rom har vi bevart den bonderomantiske stilen. Her kan du oppleve en drømmenatt i himmelseng!

Bedrifter og firmaer
Kamben er et perfekt sted for bedrifter/firmaer som ønsker en annerledes ramme rundt et kurs. Kjempefin måte å kombinere det faglige, med det sosiale.

Rommene
Vi har 40 rom og flere i bonde romantisk stil.

Hytter
Vi har 8 hytter for utleie.

KULA er en hytte for 7 personer, med boblebad, 3 soverom, stue og kjøkken.

STÆDEHYTTA er en stor tømmerhytte med plass til 5 personer, hems, stor stue med peis, bad og kjøkken.

4  hytter på et lite hyttetun, rett ved siden av hotellet. Hver hytte  på 50 kvadrat, med 2 soverom, hems, 2 bad, stue og kjøkken.

2 nye hytter har kommet opp nå på et nytt lite tun ved siden av det andre. De er like de 4 andre, men de har ikke hems. Isteden for har de en verandadør fra stuen og rett ut og soverommene er litt større.

Kjøkkenet vårt…
… holder høy standard! Med god hjemmelaget mat, så alle blir gode og mette. Flott dekorert og dandert, så det blir et syn for øyet. Flott frokost buffet. Vel bekomme!

 

Kamben Høyfjellshotell
Golsfjellet
Tlf: 32 07 39 00
Mail: kamben@kamben.no

Previous articlePers Hotell
Next articleStorefjell Resort Hotell