Jeg er stolt av å være 5. generasjon som representerer vertskapet på Oset, sammen med min mann; Per Jørgen og guttene våre Jørgen og Eirik.

Siden i 1952 har Osets slagord vært ”Kom til Oset og vær Dem selv” På 80-tallet ble det mer naturlig å skrive ”Kom til Oset og vær deg selv”.
Veldig ofte hører jeg våre gjester påpeke; ”det er noe med dette hotellet, man får den gode følelsen av å ha kommet hjem…” Da føler jeg at vi har gjort noe riktig. Vår filosofi er nettopp at omtanke og fleksibilitet, eller la meg si at raushet skal stå i fokus, dette i en lun og varm atmosfære som innbyr til gode dager.

Vi kan vise til et høyfjellshotell med solid drift gjennom 130 år. Når folk først har funnet veien til Oset, kommer de alltid tilbake. Det har blitt vår vei. Vi har vært opptatt av at forventninger skal innfris, ikke minst etter 1. besøk. Å velge Oset skal i seg selv være en garanti for en god opplevelse.

Service som er ekte og oppriktig, varm mottakelse, gode matopplevelser, et variert og vakkert landskap med et mangfold av muligheter sommer som vinter…, et tilbud folk ønsker å forholde seg til!

Vår visjon er ingen hemmelighet, vi skal være det mest foretrukne høyfjellshotellet i Norge!
Du vet hva du får.

Vi gleder oss til å ta imot deg!
Gudrun Hesla med familie og medarbeidere.

 

-100 rom med ulik størrelse
-Gratis trådløst internett
-Koselig peisestue
-Restaurant med flott utsikt
-Terrasse med servering
-Bar med alle rettigheter
-2 trivelige konferanselokaler
-Svømmebasseng
-Treningsrom
-Utendørs parkering
-Parkering i varm garasje mot betaling
-Fri parkering på utsiden

 

Oset Fjellhotell
Osevegen 20
Tlf: +47 32 07 95 00
Mail: oset@oset.no
Previous articleServeringssteder på Gol
Next articlePåskeyoga i Åttekanten