Slarverennet

 

SLARVERENNET ER VINTERENS FLOTTESTE SKITUR FOR JENTER!

Lørdag 21. – 24. mars 2019 går neste Slarverennet fra Hemsedal til Gol.

Slarverennsløypa fra Hemsedal via Ål til Gol er ca 30 km, uten tidtaking og går i høyfjelllet. Starten er i Holdeskaret i Hemsedal, og derfra går vi puljevis ettersom bussene kommer. Det er to drikkestasjoner underveis i løypa. Smøreservice ved start og på drikkestasjon 1. På Tjukkekjørr er det fellesstopp med hyggelig stemning med musikk rundt bålpanner og salg av mat og drikke. Vi tar fellesbilde av de som ønsker ca kl 13 her. Videre går Slarverennsløypa innom Gaurhovd hvor det er åpen kiosk og musikk. Mål er på Smylistølan, og her busses alle deltakere til Slarverennet Afterski i stort partytelt ved Pers Hotell.

Stuttslarven på 13 km er et alternativ til Slarverennet på 30 km. Stuttslarven starter på Nystølen (Torpoåsen) via Tjukkekjørr (fellesstoppen) til mål på Smylistølan.

Følg Slarverennet på facebook.no/slarverennet for info, oppdateringer og annet som kan skje. og på nettsiden slarverennet.no

Vi er fire jenter som jobber med Slarverennet, og gjør dette av ren og skjær entusiasme.
Dersom du har tips, råd og gode ideer i forhold til Slarverennet, så er vi veldig takknemlig om du sender oss en e-post.
Slarverennshilsen fra
Marianne, Anne-Lise, Anita og Randi.
Kontaktinfo Slarverennet
Anita (Markedsføring) 90 10 52 52
Anne-Lise (Web, påmelding og økonomi) 99 72 29 83
Randi (Spons og goodiebags) 90 61 59 52
Marianne (Løype og sikkerhet) 92 66 62 16
Mail: post@slarverennet.noWeb: http://www.slarverennet.no/