Oppdatering fra Slarvenrennskomiteen:
“Det blir dessverre ikke Slarverennet i 2021. Vi syns det er så mange usikre moment i forhold til Covid-19 som f.eks hvor mange kan vi arrangere for, reiserestriksjoner, kohorter osv. Dette er ting vi ikke råder over, og vi må alle gjøre vår del for denne dugnaden med smittevern. Derfor ser vi det ikke hensiktsmessig å arrangere Slarverennet.

Vi skal selvsagt ha 10 års jubileum, og det håper vi kan bli i 2022!
Datoen er 2. april 2022, men med forbehold om endring.
Vi ønsker å arrangere en fantastisk skitur i vakker natur for flotte damer, og selvsagt etterfulgt av en livlig afterski.
Håper vi sees igjen i 2022.”

 

SLARVERENNET ER VINTERENS FLOTTESTE SKITUR FOR JENTER!

Nyt en flott skitur med gode venner, og god stemning på afterski med bobler og partymusikk. Lørdag 2. april 2022 går Slarverennet fra Hemsedal til Gol.

Slarverennet 30 km
Slarverennsløypa fra Hemsedal via Ål til Gol er ca 30 km, uten tidtaking og går i høyfjellet. Starten er i Holdeskaret i Hemsedal, og derfra går vi puljevis ettersom bussene kommer. Det er to drikkestasjoner underveis i løypa. Smøreservice ved start og på drikkestasjon 1. På Tjukkekjørr er det fellesstopp med hyggelig stemning med musikk rundt bålpanner, og salg av mat og drikke. Vi tar fellesbilde av de som ønsker ca kl 13 her. Videre går Slarverennsløypa innom Gaurhovd hvor det er åpen kiosk og musikk. Mål er på Smylistølan, og her busses alle deltakere til Slarverennet Afterski i stort partytelt ved Pers Hotell. Pris kr 1000,- som inkluderer deltagels i skirenn med transport, goodiebag og afterski.

Stuttslarven 13 km
Stuttslarven er 13 km, uten tidtaking, starter på Nystølen (Torpoåsen) og går via Tjukkekjørr (fellesstoppen) til mål på Smylistølan. Det er ca 6 km fra start til Tjukkekjørr som er fellesstoppen for både Slarverennet og Stuttslarven. Deretter er det 7 km til mål. Det er en drikkestasjon før du kommer til Tjukkekjørr. På Tjukkekjørr er det fellesstopp med hyggelig stemning med musikk rundt bålpanner og salg av mat og drikke. Vi tar fellesbilde av de som ønsker ca kl 13 her. Videre går løypa innom Gaurhovd hvor det er åpen kiosk og musikk. Mål er på Smylistølan, og her busses alle deltakere til Slarverennet Afterski i stort partytelt ved Pers Hotell. Pris kr 1000,- som inkluderer deltagelse i skirenn, transport, goodiebag og afterski.
Kombiner Slarverennshelga  med Fredagsslarven og Stuttslarven. Moro på fredag og passelig avgangstid på morgenen med buss til Stuttslarven!

Mer informasjon og påmelding: slarverennet.no

Følg Slarverennet på facebook.no/slarverennet for info og oppdateringer.

Kontaktinfo Slarverennet
Anita (Markedsføring) 90 10 52 52
Anne-Lise (Web, påmelding og økonomi) 99 72 29 83
Randi (Spons og goodiebags) 90 61 59 52
Marianne (Løype og sikkerhet) 92 66 62 16
Sonja (Underholdning)
Mail: post@slarverennet.no