På Gol er det masse å finne på i sommer! Vi har laget en Topp 10-liste over aktiviteter du finner hos oss.

 1. Stolpejakten
  Stolpejakten er i gang på Gol og Golsfjellet, bli med du og! Det er en kjempemorsom måte å kombinere fjellturen med teknologi og aktivitet. Les mer om Stolpejakten her.
 2. Handel og kaféliv i sentrum
  Gol er handelssentrumet i Hallingdal. Her finner du alt du trenger for en hyggelig dag med shopping og restauranter for en hver smak.
 3. Bading på Hallingstampen og Tropicana
  Har du lyst til å ta en dukkert i perfekte omgivelser? Tropicana og Hallingstampen tilbyr flotte inne/-og utendørs badebasseng. Tropicana har både sklier inne og ute som får opp spenningsnivået til de fleste! Les mer om Hallingstampen og Tropicana Badeland her.
 4. Frisbeegolfbane på Hallingmo
  Vår populære frisbeegolfbane passer både for store og små, familien og par. Du finner banen på Hallingmo. Banen har 12 kurver og denne våren vil det også bli laget flere utkast, slik at du kan få enda flere muligheter avhengig av nivået ditt!
 5. Sykle på Golsfjellet
  Pakk med lunsjen og dra ut på sykkelturer i frisk fjelluft. Sykkelturene på Golsfjellet passer for alle uansett alder. Les om alle våre sykkelturer her.
 6. Teste ferdigheter i pumptracken
  Vil du teste skate- eller sykkelferdighetene dine? Ta turen til den nye pumptracken i sentrum for å få i gang adrenalinpumpen. En bane for både store og små. Tar du runderekorden?
 7. Full fart på Motorsenteret
  Er du glad i fart og spenning er dette plassen for deg. Her finner du kjøretøy på både 2 og 4 hjul. Uansett alder og nivå finner de noe som passer deg. Les mer om Gol Motor og Fritidspark her.
 8. Lufte seg på Auenhaugen
  Hva med å ta seg en fjelltur i flotte omgivelser? Auenhaugen ligger lokalisert på Golsfjellet, og er en fjelltur som passer for hele familien. Spør oss på turistkontoret om flere turer. Les om vårt turprogram UPP Å GÅ her.
 9. Fiske i Hallingdalselva
  Ønsker du å prøve fiskelykken? Pakk fiskebaggen, frem med fiskestanga og slå deg til ro flere steder nedover Hallingdalselva. Kjøp fiskekort på turistkontoret eller på sportsforretningene. Kart får du hos oss på turistkontoret.
 10. Hopp og sprett i Gol Idrettsarena
  Lyst til å utfordre deg selv? Med ned-senkende turntrampoliner og skumgrop kan vi garantere mestringsglede, fart og spenning for alle mellom 4 og 100 år. Her finner du også klatre- og buldrevegg. For booking av tider, ta kontakt med Gol Turistkontor.
Previous articleReåpning av handel i Gol sentrum
Next articleVårstemning og aktiviteter