Gol ligger midt i Hallingdal og er bare korte kjøreturer unna flere nærliggende aktivitetsparker. Velger du Gol som utgangspunkt har du alle parkene innen 50 minutters kjøretur.

Hallingdal Feriepark
Ferieparken på Ål har førsteklasses restaurant og masse aktiviteter og opplevelser. Her kan du oppleve fjell og natur, lekeland, klatrepark, besøksgård, minigolf og masse aktiviteter for barna hele året rundt! Les mer på feriepark.no.

Tottelia Rides Hemsedal
Sykkelparken har en familievennlig grønn runde med tre morsomme mini-flytstier i ulik vanskelighetsgrad, på totalt 1,7 km, med koselig grillplass og utsiktsplass midt i området. Les mer om Tottelia Rides her.

Geilo Sommerpark
Geilo Sommerpark har aktiviteter for hele familien – sykkelpark, zipline, høydepark, trampoline og mange andre aktiviteter i lek- og aktivitetsområdet. Geilo sommerpark byr på spennende aktiviteter og opplevelser, for store og små. Les mer om Geilo sommerpark her.

Dagali Fjellpark
Opplev aktiviteter med Dagali Fjellpark. Der finner du varierte friluftsaktiviteter, turer og kurs året rundt. De tilbyr rafting, juving, SUP, kajak og mye mer. Les mer om Dagali Fjellpark her.

Bjørneparken på Flå
I Bjørneparken kan du bli kjent med de fantastiske dyrene som finnes i vår natur. Her finner du blant annet gauper, bjørner, elg, krokodiller og mange flere dyr. Parken ønsker at besøkende skal lære om dyrene i naturen, sammenhenger og gjennom dette selv få et ønske om å bevare og ta hensyn til dyrene som bor sammen med oss på planeten vår. Les mer om Bjørneparken her.

Langedrag
På Langedrag er det 20 forskjellige fugle-og dyrearter, totalt ca. 300 individer. Her kan du klappe elg, komme i nærkontakt med gaupe og ulv, være med på seterdag og mye mye mer. Langedrag finner du ca. 30 km fra Nesbyen. Les mer om Langedrag her.

Previous articleBadeplasser på Golsfjellet
Next articleCasa Nostra