Alternativ 1, Moen bru – Gol stasjon
Sykle gjennom sentrum og følg gangveien i retning Rv 7.

Kryss Rv 7 og benytt Moen bru til å komme på andre siden av Halingdalselva. Ta til venstre etter jernbaneundergang og følg veien i retning Gol stasjon.

En lang, men ikke veldig bratt, motbakke tar deg til et godt utsiktspunkt med benker. Utforkjøringene ned til Gol Motor og Fritidspark kan være utfordrende, så her gjelder det å ta det med ro.

Fra Gol Motor og Fritidspark følger du veien i retning Gol stasjon. Kryss elva på Stasjonsbrua og følg Sentrumsveien tilbake.

Alternativ 2, Rotneim/Vermefoss – Gol stasjon
Sykle gjennom sentrum og følg gangveien i retning Rv 7. Følg gangveien videre langs Rv 7 helt til denne stopper på Rotneim.

Sykle videre ca 150 meter langs riksveien, ta av til venstre og kryss Hallingdalselva på Vermefossbrua.

Følg grusvei under jernbanebrua og ta til venstre ved første anledning. Ta på ny til venstre etter ca 750 meter og følg denne veien helt til du kommer til Gol stasjon og videre tilbake til Gol sentrum.

NB! Fra høyeste punkt mellom Moen bru og Gol stasjon er det utfordrende utforkjøringer til Gol Motor og Fritidssenter.

Alternativ 3, Gol kirke – Tuppeskogen – Rotneim
Sykle gjennom sentrum og følg gangveien langs Rv 52 i retning Hemsedal.

Ta til venstre opp mot Gol kirke der gangveien stopper. Ved Gol kirke er det en fantastisk utsikt over Gol sentrum.

Fortsett videre til Tuppeskogen (tupper er dialektuttrykket for kongler, altså en skog med mye kongler). Her kan du velge om du vil følge veien tilbake til Gol sentrum, eller om du vil fortsette til Rotneim.

Vel fremme på Rotneim har du ytterligere to valg. Her kan du følge gangveien tilbake til Gol sentrum eller krysse elva ved Vermefoss og følge grusveien tilbake til Gol Stasjon og sentrum.