Ta en helg med morsomme historier, gode samtaler og opplevelser sammen! En helg med jentegjengen slår aldri feil – rett og slett en helg du aldri angrer på! På Gol kan dere bo behagelig på hotell, spise god mat, nyte frisk luft og bruke lattermusklene!

Her er våre forslag til årets jentehelg:

Opplev stølsvidda på el-sykkel
Bo behagelig på et av hotellene på Golsfjellet. Nyt den deilige maten de serverer her!
Lei sykler og prøv de mange flotte sykkelturene på Golsfjellet.  De er sagnomsust! Les hva sykkelentusiast Birgit Haugen sier om sykkelløypene på Golsfjellet, http://levgodt.net/sykkelferie-pa-golsfjellet/.

Shopping, god mat og grønn transport
Ta toget fra Oslo eller Bergen og få en herlig helg i bygdebyen Gol! Her finner dere et bredt utvalg av butikker og spisesteder. Bo på et av de flotte overnattingsstedene i sentrum av Gol. Kanskje dere vil teste grenser og få et skikkelig adrenalinkick i Gol Motor og Fridtidspark?

Fullt aktivitetsprogram
Gå den høyeste toppen på Gol, Nystølvarden, og opplev den vakre utsikten! Legg turen innom Via Ferrata eller Høyt og lavt klatrepark i Hemsedal. Lei kajakker eller kanoer og føl dere i ett med vakre Tisleifjorden. Avslutt med et deilig bad i Tropicana på Pers hotell eller i bassenget på Storefjell Resort Hotel eller Oset Høyfjellshotell.

Se aktivitetskalenderen for hva som skjer på Gol framover.