Ta en helg med morsomme historier, gode samtaler og opplevelser sammen! En helg med jentegjengen slår aldri feil – rett og slett en helg du aldri angrer på! På Gol kan dere bo behagelig på hotell, spise god mat, nyte frisk luft og bruke lattermusklene!

Her er våre forslag til årets jentetur:

SOMMERTUR

Opplev stølsvidda på el-sykkel
Bo behagelig på et av hotellene på Golsfjellet. Nyt den deilige maten de serverer her!
Lei sykler og prøv de mange flotte sykkelturene på Golsfjellet.  De er sagnomsust! Les hva sykkelentusiast Birgit Haugen sier om sykkelløypene på Golsfjellet, http://levgodt.net/sykkelferie-pa-golsfjellet/.

Vandring og aktiviteter
Gå den høyeste toppen på Gol, Nystølvarden, og opplev den vakre utsikten! Legg turen innom Via Ferrata eller Høyt og lavt klatrepark i Hemsedal. Lei kajakker eller kanoer og føl dere i ett med vakre Tisleifjorden. Avslutt med et deilig bad i Tropicana på Pers hotell eller i bassenget på Storefjell Resort Hotel eller Oset Høyfjellshotell. Kanskje dere vil teste grenser og få et skikkelig adrenalinkick i Gol Motor og Fridtidspark?

Se aktivitetskalenderen for hva som skjer på Gol framover.

VINTERTUR

I vintersesongen har vi godt utvalg av hytteutleie og hoteller hvor du kan nyte et glass vin, flott vinterlandskap og snøbekledde trær.

Alpint og langrennsløyper

På vinteren kan du kjøre snowboard med jentene i Skagahøgdi, Bualie og Storefjell. Eller du kan ta med noe godt i sekken og gå milesvis innover snaufjellet på Golsfjellet mot Nystølfjellet eller en kortere skitur på Søråsen, Solseter eller Skaraåsen.

Hundekjøring og kanefart

På Golsfjellet kan du booke hundekjøring eller skiseiling i vinter- og påskeferien på f.eks Oset for en fantastisk opplevelse.

HELE ÅRET

Shopping, god mat og grønn transport
Ta toget fra Oslo eller Bergen og få en herlig helg i bygdebyen Gol! Her finner dere et bredt utvalg av butikker og spisesteder. Koselig gågate i sentrum med kjøpesenteret «Kremmartunet». Bo på et av de flotte overnattingsstedene i sentrum av Gol.

Previous articleHallingdal Pumptrack Series- 24 Juli 2021
Next articleMAT so klart