Golsfjellet er fjellplatået mellom Gol, Hemsedal og Valdres. I et gjestmildt fjellterreng og med storslagen utsikt til bl a Hallingskarvet, Skogshorn, Gaustadtoppen og Jotunheimen finner du mer enn 150 km velpreparerte skiløyper.

Skiløypene har utgangspunkt ved de ulike overnattingsstedene, støls- og hytteområdene, samt ved flere parkeringsplasser tilrettelagt for dagsbesøkende.

På Golsfjellet finner du også Storefjell Skiarena og Golsfjellet Alpinsenter Bualie som gir fartsfylte opplevelser for liten og stor. Dette er et godt utgangspunkt for de som vil kombinere alpint og langrenn.

Lysløype:
Rundt Storefjell er det også en 2 km lysløype.
Ved Oset er det en 3 km lysløype. Du finner også lysløyper på Solseter.

Varmestuer:
• Golsfjellet Alpinsenter Bualie
• Storefjell Skiarena
• Røde Kors Lavvo (påsken)
• Jondalstugu

• 8 Grillhytter er satt opp i løypenettet; Solseter, Veslefjell (G48), Appelsintreet (G70), Bualie (G67), Storemyre (G37 og G53) og Storefjell. Du finner også en på Nystølfjellet ved Dugurdstjern (N25). Disse står åpne hele året, ta med ved og grillmat i sekken.

Følg løypekjøringen på internett:
Løypenettet på Golsfjellet er innført automatisk oppdatering av løypekart ved preparering. Se selv hvor løypene er kjørt på www.skisporet.no!

Løypekart og vær-/førerapport:
Preparerte løyper på www.skisporet.no
Webkamera og værstasjon på Golsfjellet

Bidrag til løypekjøringen:
Ønsker du å støtte Golsfjellet utmarkslag arbeid med å preparere skiløypene på Golsfjellet, er du velkommen til å sette ditt bidrag inn på konto: 1594 25 22298.