Golsfjellet er fjellplatået mellom Gol, Hemsedal og Valdres. I et gjestmildt fjellterreng og med storslagen utsikt til bl a Hallingskarvet, Skogshorn, Gaustadtoppen og Jotunheimen finner du mer enn 150 km velpreparerte skiløyper.

Skiløypene har utgangspunkt ved de ulike overnattingsstedene, støls- og hytteområdene, samt ved flere parkeringsplasser tilrettelagt for dagsbesøkende.

På Golsfjellet finner du også Storefjell Skiarena og Golsfjellet Alpinsenter Bualie som gir fartsfylte opplevelser for liten og stor. Dette er et godt utgangspunkt for de som vil kombinere alpint og langrenn.

Lysløype
Rundt Storefjell er det også en 2 km lysløype.
Ved Oset er det en 3 km lysløype. Du finner også lysløyper på Solseter.

Varmestuer
• Golsfjellet Alpinsenter Bualie
• Storefjell Skiarena
• Røde Kors Lavvo (påsken)
• Jondalstugu

Grillhytter
Det er satt opp 8 grillhytter i løypenettet; Solseter, Veslefjell (G48), Appelsintreet (G70), Bualie (G67), Storemyre (G37 og G53) og Storefjell. Du finner også en på Nystølfjellet ved Dugurdstjern (N25). Disse står åpne hele året, ta med ved og grillmat i sekken.

 

Løypekart og vær-/førerapport:
Preparerte løyper på kisporet.no
Webkamera og vær

Bidrag til løypekjøringen:
Ønsker du å støtte Golsfjellet utmarkslag arbeid med å preparere skiløypene på Golsfjellet, er du velkommen til å sette ditt bidrag inn på konto: 1594 25 22298.

 

Les mer om vintermoro Gol og Golsfjellet.

Previous articleStikk til fjells i høst!
Next articleNystølfjellet