Velkommen til fjellbyen Gol!

Her tilbyr vi tre alpinsenter, 1 i sentrum og 2 på Golsfjellet. På Gol er det familievennlig fjell og bakker som gjør at du som er på familietur kan kose deg både med natur og få en skiopplevelse som gir mersmak 🙂

Golsfjellet Alpinsenter Bualie, Skagahøgdi Skisenter og Storefjell Skiarena.

Skagahøgdi Skisenter kan friste med 25 nedfarter, eget barneområde og railpark. Med en høydeforskjell på nærmere 500 meter fordelt på 3 heiser, kan Skagahøgdi tilby flotte nedfarter for alle ferdighetsnivåer. De lange bakkene er varierte og ligger med en flott utsikt over fjellheimen bare 15 minutters kjøretur fra handelssentrum Gol.

 

Storefjell Ski- og Akesenter på Golsfjellet ligger tett inntil langrennsområder og andre vinteraktiviteter. Skisenteret har tre heiser og åtte nedfarter med ulik lengde og vanskelighetsgrad, eget barneområde, terrengpark og kjelkebakke.

Nå må du booke og betale heiskort, skiutleie, kjelke og instruktør på forhånd pga. nye covid -19 regler. BOOK HER

 

 

Golsfjellet Alpinsenter Bualie er et familievennlig skisenter. Her finner du stort barneområde med slalomløype, bølgbane, porter mm, løyper for nybegynnere og mer utfordrende bakker for den som ønsker det. Mengder med urørt pudder og park med hopp og rails! Bualie har oppgradert og fått sin første 6 seter stolheis som åpner desember 2021. Bare å glede seg.

Golsfjellet Alpinsenter

 

For åpningstider, vær- og føreforhold se fnugg.no.

Previous articleVårslepp på Glitre 3. – 4. mai
Next articleTubbehaugen Camping