Din heldiggris! Da er det ofte god plass og et litt roligere tempo. På Gol kan du nyte vakker natur, rikt kulturliv og deilig mat. Her kan du også få opp pulsen på sykkelturer rett i nærheten eller langt avgårde. Vi inviterer deg som kan feriere i midtuke til vår bakgård, der du kan utfolde deg og bli så lenge du vil!

1, 2, 3 knips!
Høsten byr på vakre farger og klar luft. Ta med kameraet ditt og forevige de fineste øyeblikkene. Bo behagelig og ta turen rett ut i naturen. Kom deg raskt opp på topper, for eksempel Auenhaugen eller Gurisethøvda. Eller lei deg en kano og la deg inspirere på den unike Tisleifjorden.

Sykkelentusiasten
Vil du sykle en av Norges vakreste sykkelturer, kan vi anbefale Mjølkevegen. Rikt stølsliv, flotte sykkelveier, trivelige hotell langs veien og høstens farger. Bedre kan det ikke bli! Og du, det går an å leie el-sykler, så kommer du lettere fram. Det finnes mange flotte sykkelturer på Gol.

Wine and dine
Hallingdal byr på et eldorado av gode kjøkken. Med utgangspunkt i Gol har du utallige muligheter. Bo på et av våre flotte familiedrevne hotell, enten på fjellet eller i sentrum. Flere av hotellene er viden kjent for sin gode mat! Kombiner gjerne med en fjelltur eller to. På Gol er du over tregrensa på et blunk.

Skal du på jentetur? Da kan du lese videre her.

Foto: Birgit Haugen

Previous articleMasterplan Stisykkelutvikling – Gol Kommune
Next articleAktiviteter i Gol Idrettsarena