På tide å samle gutta igjen? En aktiv langhelg med mye innhold, gode senger og deilig mat er midt i blinken! På Gol finner dere akkurat det, og mye mye mer.

Sykkel- eller klatrecamp
På Torpo, mellom Gol og Ål, finner du Torpo Gjestegård. Et lite sted med masse sjarm og aktivitet. Her arrangeres det ulike camper gjennom høsten. 18.-20.september kan dere være med på stisykkelhelg med guide og 25.-27.september kan du bli med på klatrehelg. Visste du forresten at Gol og Hallingdal er et eldorado for klatring?

Full fart
La adrenalinet pumpe og få fram konkurranseinstinktet på Gol Motor- og fritidspark. Ta helgen på Pers Hotell, spis god mat og ha hyggelige kvelder i Eriks Sportsbar. Prøv også en av de mange, gode restaurantene i Gol sentrum!

Sykkelentusiasten
Gol er et yndet sted for syklisten! Her får du både grusveisykling, stisykling og landeveissykling. For tiden utbedres stiene på Golsfjellet, slik at de blir bærekraftige i mange, mange år framover. Dette gjør at det nå er enda morsommere å sykle på stiene våre! Er ikke stisykling noe for deg, er det mange flotte runder å ta rundt Gol og Golsfjellet. Bo på et av våre flotte og stinære overnattingssteder for å få maks ut av helgen! Les mer om sykkelsatsinngen til Gol her.

Dette og mye mer kan dere gjøre på Gol. Se alle produkter det er mulig å leie å gjøre her.

Kan du feriere i midtuke? Les våre tips her!